Gazete Vatan Logo

Nish Adalar'da İnşaatın %90'ı Tamamlandı

Nish Adalar'da satıştaki dairelerin %80'i satıldı.

Özyazıcı İnşaat tarafından Süreyyapaşa’da inşasının hızla devam ettiği Nish Adalar’da inşaatın %90’ı tamamlandı. Kesintisiz adalar manzaralı Nish Adalar’ın en gözde blokları 48, 49 ve 50. bloklarla birlikte toplam 6 bloğun da satışa çıkması üzerine satıştaki dairelerin tamamına yakını sahiplerini buldu.

Proje hakkında tüm detaylar için tıklayın!

Süreyyapaşa'nın en yüksek kesiminde 202 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde projelendirilen Nish Adalar, konumu itibariyle kapanmaz adalar ve İstanbul manzarası sunuyor. Lanse edildiği günden itibaren yoğun talep gören Nish Adalar'da satıştaki dairelerin %80'i satıldı.

İstanbul'un en havadar yerleşim alanı olarak nitelendirilen Süreyyapaşa'da yer alan Nish Adalar, 160 bin metrekarelik geniş peyzaj alanı ve muhteşem deniz manzarasıyla yeşille mavinin buluştuğu bir yaşam alanı olarak öne çıkıyor.
Sosyal donatıları, alışveriş ve yaşam alanlarıyla adeta bir şehri andırıyor
2 bin 500 m2 kapalı sosyal tesis, 2 bin 500 m2 alışveriş merkezi ile ihtiyacı karşılayacak şekilde ticari ünitelerden oluşan bir kompleksin planlandığı Nish Adalar'da 4 adet açık yüzme havuzu ve 1 adet kapalı yüzme havuzu yer alıyor. Bunun yanı sıra siteye ait sosyal tesisler içinde; tenis kortları, voleybol ve basketbol sahaları, Wellness Merkezi ile birlikte tüm aktiviteleri kapsayan ve site sakinlerine üyelik esası ile hizmet verecek şekilde tasarlanan spor alanlarıyla ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunuyor.

Haberin Devamı

Rahat ve hızlı ulaşım

Konumu itibariyle adeta İstanbul'un kaptan köşkünde yükselen Nish Adalar, E-5 karayoluna 2,5 km, sahil yoluna 4 km, Bostancı İDO iskelesine 7 km mesafede yer alarak ulaşım açısından da büyük avantajlar sağlıyor.

Her ihtiyaca uygun daire tipi

%80'ini yeşil alanın oluşturduğu sitede, 1+1'den, 4+1'e kadar 9 farklı seçenekte daire tipi bulunuyor. Dairelerin tümü birinci sınıf işçilik ve kaliteli malzemelerle donatılarak inşa ediliyor.

Daireler geniş salon camlarıyla eşsiz adalar manzarasını evin içine taşırken, kullanışlı odaları ve mutfaklarıyla da birçok konut projesinin önüne geçiyor.

Haberin Devamı

Süreyyapaşa'nın en üst yükseltisinde konumlandırılan Nish Adalar'da fiyatlar 165 bin TL'den başlıyor ve anlaşmalı bankalardan 120 aya kadar vade kullanılabiliyor.