Gazete Vatan Logo

Nişantaşı'ndaki Viyanalı Cafe Wien

Yıllardır şıklığı ve Viyanalı kimliğiyle bir Nişantaşı klasiği olan Cafe Wien, yenilediği dekorasyonu, leziz tatları ve misafirperverliğiyle sizleri bekliyor.

Nişantaşı'ndaki Viyanalı Cafe Wien

Avrupa’nın sanat ve tarihine damgasını vurmuş eşsiz şehri Viyana’nın en önemli değerlerinden biri de Viyana Cafe kültürü...Cafe Wien bu kültürü tam 27 yıldır Nişantaşı'nda yaşatıyor. Yalnız damağınızda tat bırakan Viyana'ya özel lezzetleriyle değil; duvarlarında sergilenen Viyanalı ünlü ressam Klimt'in reprodüksiyonlarıyla, ünlü Viyana vals balolarını canlandıran resimlerle, valsin kralı olarak bilinen Johann Strauss'un seçkin besteleriyle de sizi Avrupa'nın kalbine götürüyor.

27 yıldır aynı lezzet...

Cafe Wien'de Viyanalı kahve ve tatlı ustalarının bizzat hazırladığı kahve ve tatlı reçeteleri 27 yıldır aynı lezzet ve kalitede hazırlanıyor. Yüksek kalitede hazırlanan bu özgün tatların hepsinde özel olarak seçilmiş malzemeler kullanılıyor. Sachertorte ve Apfelstrudel gibi tatlılar, Wiener Melange, Mozart, Einspanner gibi kahveler eşliğinde sunuluyor.

Öğle ve akşam yemeklerinde Avusturya mutfağına özgü Schnitzel, Bratwurst, Macar Gulaş beraberinde çok çeşitli ithal biralar ve seçkin yerli şarap çeşitleri ile sofraya geliyor. Viyana’nın cafe kültürüne uygun olarak Cafe Wien ekibi misafirlerini evlerinde hissettirecek şekilde ağırlıyor.

Haberin Devamı