Gazete Vatan Logo

Nişantaşı'nda 'Kadınların Işığında' konseri

FMV Işık Okulları veli, öğrenci, öğretmen ve mezunlarından oluşan dev kadro, 'Kadınların Işığında' konserinde bir araya geldi.

Nişantaşı'nda 'Kadınların Işığında' konseri

FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü’nde gerçekleşen etkinlikte, Emre Altuğ ve Serdar Cebe de söyledikleri şarkılarla dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Türkiye’nin ilk kadın milletvekillerinden ilk kadın opera sanatçılarına kadar pek çok önemli kadını yetiştiren FMV Işık Okulları, anlamlı bir etkinliğe imza attı.

'Kadınların Işığında' isimli etkinlikte FMV Işık Okulları veli, öğrenci, öğretmen, mezun, idareci ve çalışanlarından oluşan yaklaşık 100 kişi hep birlikte sahne aldı. FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü Muvaffak Benderli Salonu'nda düzenlenen konserde öğrenciler, sanat eğitimcileri ve mezunlardan oluşan orkestra da şarkı söyleyenlere eşlik etti.

FMV Işık Okulları’nda eğitim alan yeğeniyle birlikte sahne alan Emre Altuğ, sevilen şarkılarını izleyenlere sundu. Ünlü anchorman ve FMV Işık Okulları velisi Serdar Cebe de Can’t Help Falling In Love’ı seslendirdi.