Gazete Vatan Logo

Nişantaşı-Cihangir tayfasına nerelerde rastlayabiliriz?

Nişantaşı-Cihangir tayfasına nerelerde rastlayabiliriz?

Son dönemde politik söylemlerde de kullanılan Nişantaşı, Cihangir tayfası nerelere takılıyor merak ettik...

CİHANGİR

White Mill

Dışarıdan bakıldığında ufak bir tasarım ürünleri mağazasını andıran White Mill’in aslında oldukça geniş iç ve dış mekanı var. Belki de bu gizli kalmışlığı sayesinde pek çok ünlünün de uğrak yeri. Kenan İmirzalioğlu, Rıza Kocaoğlu, Mehmet Erdem, Hümeyra ve İstanbul’da olduğunda Nejat İşler müdavimleri arasında.

Leyla

Cihangir’i Cihangir yapan mekanlardan biridir Leyla. Kısa bir süre önce eski yerinde tekrar açılan Leyla’da tekrar Deniz Türkali ev sahipliğinde misafirlerini ağırlıyor. Misafirleri arasında Yeşilçam’ın unutulmaz isimleri de var. Türkan Şoray, Kadir İnanır ve Hale Soygazi bu isimlerin başında geliyor.

Smyrna

Cihangir’in ilk akla gelen mekanlarından biri olan Smyrna, hem dizaynı hem de lezzetleriyle insanlarda alışkanlık yapan yerlerden birisi. Ünlülerin de sık sık takıldığı mekanda bir süre sonra onları görmek size normal geleceği için tepki vermemeye başlayabilirsiniz. Yetkin Dikinciler ve Yavuz Bingöl başlıca isimler.

Haberin Devamı

NİŞANTAŞI

Beymen Brasserie

Hoş dekorasyonu ve şık menüsüyle Nişantaşı Beymen’in giriş katında servis veriyor. Özellikle akşam saatlerinde Brasserie’nin önü, ellerinde içki kadehleri sohbete dalmış havalı arkadaş gruplarıyla dolup taşıyor. Cemiyet hayatının önemli isimlerinin vazgeçilmez mekanı.

NOPA

Atiye Sokak’ta açılan son mekân günün her saatine ayak uyduran bir ambiyansa sahip. İstanbul’da olmanıza rağmen sizi başka bir yerde hissettiriyor. Adnan Polat, Siren Ertan, sıkça gelenlerden.

La Petite Maison

La Petite Maison’un adı kadar iyi bilinen mottosu ‘Burada herkes meşhur’. Çevrenizi ‘iyi’ giyinmiş, ‘iyi’ yemek yemek için gelmiş bir kalabalığın sarması da kaçınılmaz. Öğlen beyaz yakalı yöneticiler, akşamları ise daha süslü bir kalabalığı var.

BEBEK

Lucca

İstanbul gece hayatının önemli oyuncularından biridir Lucca. Misafirlerinin büyük bir kısmını cemiyet hayatının oluşturduğu Lucca’nın müdavimleri arasında Derin Mermerci, Ayşegül Dinçkök, Tarkan Sualp gelir.

Haberin Devamı