Gazete Vatan Logo

Nişanlısı 'Süper Savcı'yı terk etti

‘Otele gel’ mesajını gördü, yüzüğü fırlattı

Avukat Pınar Melli, 25 Eylül’de eski süper savcı Murat Gök’le düğününü iptal etti. Savcı Gök, bir öğretim üyesi kadına cinsel içerikli mesajlarla tacizden suçlanıyordu.

İzmir Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı görevindeyken, özel Yaşar Üniversitesi öğretim görevlisi Ü.E.İ.’ye cep telefonuyla gönderdiği mesajlarda cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla hakkında suç duyurusunda bulunulan, Cumhuriyet Savcısı olarak Samsun’a atanan Murat Gök ile nişanlısı avukat Pınar Melli ayrılma kararı aldı. Gök ve Melli’nin 25 Eylül’de Karşıyaka’da yapacakları düğünün davetiyeleri de dağıtılmıştı. Evlilik hazırlıkları son aşamaya gelen hatta tayin yeri Samsun’da kalacakları lojmanı bile gezen Gök’ün avukat nişanlısı Pınar Belli, bu iddiaların ardından ayrılma kararı aldı. Avukat Pınar Melli, ayrılma konusundaki söylenenlerin doğru olduğunu belirtip “Aramızdaki herşey kesinlikle bitti” dedi. Yeni evleri ve düğün için birçok alışveriş yapan Savcı Murat Gök ile Avukat Pınar Melli’nin, ayrılma kararından sonra masrafların ve malların paylaşımını da yaptıkları iddia edildi. Pınar Melli ailesine yakın olan bir kişi, ortaya atılan iddialardan çok, mesajların çekildiği tarihlerde Murat Gök ile aralarında ilişki olduğu için Pınar Melli’nin psikolojisinin oldukça kötü olduğunu belirtti. Avukat Melli’nin nişanı attıktan sonra rapor alarak, dinlenmek için bilinmeyen biryere gittiği belirtildi. İddiaları kabul etmeyen Savcı Murat Gök, çok sıkıntılı bir süreç yaşadıklarını, sorunu çözmeye çalıştığını söyledi.

Savcı Gök’ün öğretim üyesi Ü.İ.E.’ye çektiği mesajların bazıları şöyle

* “Çeşme’ye gelir misin benimle? Birkaç gün, güzel bir otel ve termal.”

* “Şirince muhteşem olur bu mevsimde fakat öyle koştur koştur sabah gidip akşam dönülmez. Kalmak ve geceyi yaşamak ve sonrasında sabahına uyanmak gerek.”

* “Burada olsaydın keşke... İnanılmaz bir gecenin sabahına uyanırdık Ankara’nın sessiz ışığında gözlerimiz ışıldayarak.”

Haberin Devamı