Gazete Vatan Logo

Nisan ayı son haftalık burç yorumları!

Burç yorumları günlük yapılabildiği gibi haftalık olarak da yapılabiliyor. Burç yorumlarına erişim sağlamak artık çok daha kolay. Burç yorumları ile ilgili ayrıntıları yazımızdan edinebileceksiniz.

Nisan ayı son haftalık burç yorumları!

Koç Burcu (21 Mart- 19 Nisan): Koç burcu olan insanlar fazla hareketli, girişimci ve de konuşkan yapıları ile dikkat çekerler. Ayrıca oldukça esprili olan koç burcu insanı aynı zamanda alımlı ve de atletik yapılı ve de narin bir insanlardır. Duyusal yapıları oldukça hassastır bu neden ile de olumsuz davranışlar koç burcu olan insanları da fazla etkilemektedir.

Boğa Burcu (20 Nisan- 20 Mayıs): Boğa burcu olan insanlar gerçekçi bir otoriter davranışları ile göze çarpar. Hırslı yapıları oldukça fazladır. Düşlediği herhangi bir şeyi savaşmak için yapmayacakları bir şey yoktur. Alışkanlıkları onlar için vazgeçilmezdir ve sadakatsizlikten asla hoşlanmazlar. Dışarıdan ne kadar soğuk görünselerde yumuşak kalpli oluşları ile bilinmektedir.

İkizler Burcu (21 Mayıs- 21 Haziran): İkizler burcu olan insanlar neşeli enerjik, ve de hareketli yapıları ile dikkat çekerler. Bu burçta olan insanlar çokça pratik, zeki ve de akıllıdırlar. Çok fazla gel gitleri vardır bu yüzden de anlamak çok zordur. İkizler burcu olan insanlar birden fazla iş ile aynı anda uğraşabilirler ve de kendilerine zaman ayırmayı çok severler.

Haberin Devamı

Yengeç Burcu ( 22 Haziran- 22 Temmuz): Yengeç burcu olan insanlar sıcak kanlı, dürüst, evcimen ve de iyi niyetlidirler. Romantik ve de maceraya düşkünlükleri ile tanınmaktadırlar. Duygusal anlamda fazlaca hassas ve de sezgileri kuvvetlidir. Yengeç burcu olan insanlar etrafındakilerden iyilik ve şefkat ararlar göremediklerinde ise oldukça kırılır ve de incinirler.

Aslan Burcu (23 Temmuz - 22 Ağustos): Aslan burcu olan insanlar kendilerine güvenen ve iyi niyetli yapıları ile dikkat çekerler. Dürüstlük bu burç için oldukça önemli bir özelliktir. Aslan burcu olan insanlar rol yapmayı sever ve de farklı görünmeye çalışırlar. Değişik insanlarla tanışmaktan hoşlanır ve de dostluk kurmayı severler.

Başak Burcu ( 23 Ağustos- 22 Eylül): Başak burcu olan insanlar sorumluk almayı iyi bilirler, idealist yapılı ve de hırslı insanlardır. En küçük ayrıntıları dikkat ederler ve evlerinde vakit geçirmeyi severler. Dostları tarafından fazlaca sevilirler.

Haberin Devamı

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim): Terazi burcu olan insanlar uyumlu yapıları ve yaşam dolu davranışları olarak direkt dikkat çekerler. Bu burçta olan insanlar maddi değerlere çokça önem verirler ve de güzellik için maddi güç onlar için bir güç olarak değerlendirilir.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım): Akrep burcu olan insanların sezgileri çok kuvvetlidir. Alçak gönüllü ve de yumuşak başlı görünüşlerine rağmen bir o kadar mağrur ve kibirli insanlardır.

Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık): Yay burcu olan insanlar kültürlü duyarlı ve de akıllı yönleri ile bilinmektedir ve de bu yönleri ile dikkat çekmeyi de başarırlar. Eğlence kültürleri fazladır ve gezmeye meraklı kişiliklerdir.

Oğlak Burcu (22 Aralık- 19 Ocak): Oğlak burcu olan insanlar neşeli çalışkan ve de dürüst bir yapıları vardır. Oldukça evcimen kişiliklerdir. Kültür ve de bilgi zenginliği onlar için oldukça önemlidir.

Kova Burcu (20 Ocak- 18 Şubat): Bu burçta olan insanlar özgürlüklerine oldukça düşkünlerdir becerikli ve kararlı yapıları ile dikkat çekerler. Dostluklar onlar için çok önemlidir ve de edindikleri dostluklar çok güçlüdür.

Haberin Devamı