Gazete Vatan Logo
Magazin Nilüfer Müzik Festivali çok daha güçlü

Nilüfer Müzik Festivali çok daha güçlü

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği Nilüfer Müzik Festivali bu yıl, 7-9 Eylül tarihleri arasında müzik dünyasının ünlü isimlerini ağırlayacak.

Nilüfer Müzik Festivali çok daha güçlü

Balat Atatürk Ormanı’nda düzenlenecek festival, zengin sanatçı listesiyle, on binlerce kişiyi ağırlamaya hazırlanıyor. 11’i yabancı toplam 28 isim ve grubun yer alacağı Nilüfer Müzik Festivali’nde birbirinden eğlenceli performanslar izleyeceksiniz.

Festivalin yabancı isimleri arasında öne çıkanlardan biri Metronomy... Grup, enerjisi her zaman yüksek sahne performanslarının yanı sıra hit kategorisinde olan indie şarkıları ile ülkemizde de hatrı sayılır bir hayran kitlesine hitap ediyor. İsviçreli pop müzik grubu Kadebostany de festival sahnesinin enerjisini yükseltecek isimler arasında. Son dönem gençlik festivallerinin vazgeçilmez ismi Selda Bağcan ise İsrailli surf-rock grubu Boom Pam hayranlarının karşısına çıkacak. Şebnem Ferah, Mor ve Ötesi, Büyük Ev Ablukada ‘Fırtınayt’, Ceyl’an Ertem, Acid Arab, Xinobi Live, Hey Douglas, Leoniden, Manuş Baba, Vega, Sattas, Ezhel, Evgeny Grinko, Weval, Intergalactic Lovers, Findlay, Melek Mosso, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Korhan Futacı, Max the Sax, Sedef Sebüktekin, Can Ozan, Palmiyeler, Nova Norda ve Dolu Kadehi Ters Tut da üç farklı sahnede festival coşkusunu yaşatacak. Indie ve elektronik müzik tutkunları için kaçırılmayacak bir program!

Haberin Devamı