Gazete Vatan Logo

Nilipek'ten yeni albüm: Döngü

Alnernatif müzik sanatçısı Nilipek'in ikinci solo albümü 'Döngü', 1 Aralık'ta yayınlanacak.

Nilipek'ten yeni albüm: Döngü

2015 yılında çıkardığı 'Sabah' albümü ile müzik eleştirmenleri tarafından olumlu tepkiler alan Nilipek, yeni albümü 'Döngü'yü Kabak&Lin etiketiyle 1 Aralık'ta müzikseverlerle buluşturacak. 11 parçadan oluşan albümde 2'si dışında tüm şarkıların söz ve müzikleri Nilipek'e ait. Albümde; 'Soru İşareti' Ceylan Ertem imzası taşırken, bir de Ayyuka coverı 'Havada Bir Hinlik Var' yer alıyor.

'Döngü' albümünü "Bireysel şehir mitolojisi" olarak tanımlayan Nilipek, "Albüm, hem yaratıcısı hem de tutsağı olduğumuz döngüleri ve o döngülerden çıkma ihtimalini anlatıyor. Hayatımızda tanrılaştırdığımız karakterlerle, hiçbir ders almadığımız küçük hikayeleriyle bir nevi bireysel şehir mitolojisi de diyebiliriz 'Döngü' için. Başından sonuna dinlendiğinde defalarca tekrar edeceğini bildiğiniz bir hikayeyi dinliyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Albümün lansman konseri 28 Kasım Salı günü Babylon'da yapılacak. 5 Aralık'ta Ankara Passage Pub, 6 Aralık'ta Eskişehir Peyote ve 8 Aralık'ta İzmir İz Performance konserleri devam edecek.

Haberin Devamı