Gazete Vatan Logo

Nilgün Çolak'tan imza günü!

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Nilgün Çolak, önceki gün 'Kılçıksız 46'yım Ama' isimli kitabı için D&R'da düzenlenen imza gününde okurlarıyla bir araya geldi.

Nilgün Çolak'tan imza günü!

Uzun süredir çalışmalarını İngiltere'de sürdüren ve yoğun çalışma temposuna rağmen kitap yazmayı bırakmayan Nilgün Çolak, geçirdiği hastalıklar ve yoğun mücadelesini bir kitapta topladı.

Uzun bir kuyruğun oluştuğu imza gününde Çolak, bol bol kitabını imzalayarak okuyucularıyla sohbet etti. Bir annenin minik bebeğiyle kuyrukta uzun süre beklemesi ise gözden kaçmadı. Annesinin kitabı imzalatmak istemesi üzerine kalemi ele geçiren minik, gülüşmelere neden oldu.

HAKAN BALAMİR'İN KIZI YILLAR SONRA TÜRKİYE'DE

Oyuncu Hakan Balamir'in uzun yıllardır İngiltere'de yaşayan kızı Martı Balamir, annesi İlkim Karaca ile birlikte Nilgün Çolak'ın imza gününde objektiflere poz verdi. (İlkim Karaca, Cem Karaca ile olan evliliği öncesi Hakan Balamir'le kısa bir evlilik yapmıştı)

Boğaziçi Üniversitesi'nde işitme engelliler için kitap okuma programları düzenleyen Karaca, 'Kılçıksız 46'yım Ama' adlı kitabı Nilgün Çolak'a imzalattırdıktan sonra okuma programı için kendisini üniversiteye davet etti.