Gazete Vatan Logo

Nihan'ın hediyesi şoke edecek!

Ay Yapım imzalı Kara Sevda’nın yeni bölümünde, Nihan’ın Emir için vereceği sürpriz doğum günü partisi izleyenleri çok şaşırtacak. Nihan'ın Emir'e vereceği hediye herkesin üstünde yepyeni bir şok etkisi yaratacak.

Nihan'ın hediyesi şoke edecek!

Ay Yapım imzalı Kara Sevda’nın yeni bölümünde, Nihan’ın Emir için vereceği sürpriz doğum günü partisi izleyenleri çok şaşırtacak. Deniz’in kendi kızı olmadığına inanan Kemal, yeni bölümde yaşadığı hayal kırıklığıyla savaşını hızlandıracak. Emir'e darbe vurmak isteyen Kemal, Emir'in doğum gününe hiç beklenmedik bir anda dahil olacaktır. Her dakikası büyük sırların ve hesaplaşmaların tam ortasında geçecek olan bu davetin en renkli şovu ise Nihan'a ait olacaktır. Nihan'ın Emir'e vereceği sürpriz hediye herkesin üstünde yepyeni bir şok etkisi yaratacak.

KEMAL VE NİHAN TEKRAR BİR ARAYA MI GELECEK?

Nihan’ın verdiği beklenmedik davet, herkes için sürpriz olur. Nihan’ın göz alıcı güzelliği ve hediyesi ile büyülenen Emir, Nihan’ın tuzağına adım adım düşmektedir. Ozan’ın ölümüyle ilgili şüphelerinin peşinden giden Kemal içinse bu davet, peşinde olduğu delile ulaşması için en kritik virajdır. Kemal’in ulaşmaya çalıştığı bu delil, Ozan'ın ölümüyle ilgili ezberleri bozup, Kemal ve Nihan’ı tekrar bir araya getirebilecek mi? Hilal Saral'ın yönetmenliğini, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün'ün senaristliğini üstlendiği Kara Sevda, 19 Ekim Çarşamba saat 20:00'da Star TV'de ekrana gelecek.

Haberin Devamı