Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Nidapark Başakşehir’in yüzde 80’i satıldı

Tahincioğlu tarafından İstanbul Başakşehir’de hayata geçirilen Nidapark Başakşehir projesinde satışa sunulan 374 dairenin yüzde 80’i satıldı. Proje, Ekim 2017’de teslim edilecek.

Nidapark Başakşehir’in yüzde 80’i satıldı

İstanbul’un yeni ilçelerinden Başakşehir’de alışveriş caddesi, sosyal alanları ve parklarıyla yeni bir yaşam alanı oluşturan Tahincioğlu, Nidapark Başakşehir projesinde yüzde 80 satış rakamına ulaştı. 2+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı proje kapsamında 374 daire satışa sunulmuştu. Satışları devam eden Nidapark Başakşehir projesinin Ekim 2017 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor.

Şehrin ihtiyaçlarını çözüyor

Şehir hayatının ihtiyaçları düşünülerek inşa edilen Nidapark Başakşehir, buna yönelik pek çok çözüm sunuyor. Nidapark Başakşehir’de her daire klima ve beyaz eşyalarıyla teslim ediliyor. Ayrıca çocuklu aileler için eğitim kurumları, her an ihtiyaç duyabilecekleri resmi kurumlar ve hastanelere olan yakınlığı da projenin değerini katlıyor. Projede, koşu parkuru ile bütünlük içinde konumlandırılan tematik bahçeler de yer alıyor.

LEED adayı

5 bloktan ve 374 adet dairenin yer aldığı ve büyüklükleri 88 -314 metrekare arasında değişen Nidapark Başakşehir’de, 2+1, 3+1 ve 4+1 gibi farklı daire seçenekleri ile yüksek tavan, yere kadar pencere ve balkonlar bulunuyor. Marketten kafe ve restoranlara, 48 cadde mağazasının bir arada bulunduğu alışveriş caddesiyle Nidapark Başakşehir projesinde her türlü aktivitenin içinde düşünüldüğü 2 kattan oluşan ve yaklaşık 2 bin 600 metrekarelik alana sahip, geniş bir sosyal tesis yer alıyor.

Haberin Devamı

Sosyal tesisin içinde kapalı yüzme havuzları, fitness salonları, saunalar, hamamlar ve buhar odaları, masaj odaları, kafeterya ve lounge, çocuk kulübü, bilardo salonu ve genç oyun odası, açık alanda çocuk oyun alanları, basketbol, voleybol ve tenis oynanabilecek spor sahası, yürüyüş yolları, seyir terasları ve yapay tepeler yer alıyo. Ayrıca misafir otopark alanı, çok amaçlı salon, ağırlama odası, gibi genişalanlar da proje içinde konumlanıyor. LEED kriterlerine uygun olarak projelendirilen Nidapark Başakşehir, LEED adayı da oldu.

Detaylı bilgi için tıklayın!