Gazete Vatan Logo

NG Sapanca’da bedensel arınma zamanı

NG Sapanca’da bedensel arınma zamanı

İyi yaşam konseptiyle farklı işbirliklerine imza atan NG Hotels Sapanca bu sefer, ziyaretçilerini Ayşe Tolga ile beraber 31 Mart-3 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek “İyi Yaşam, Zihinsel ve Bedensel Arınma” kampında yenilenmeye davet ediyor. Kamp, aynı zamanda temiz ve doğru beslenmenin temellerini de keşfetmenizi sağlayacak.

Otelin muhteşem doğasında düzenlenecek olan program hayatlarımızda kalıcı değişiklikler yaratmanın yanı sıra meditasyon uygulamaları sayesinde yaşamınıza farkındalık getirmeyi amaçlıyor. Kaygı ve stres yönetimi yapabilmeyi öğrenmek, kilo kaybı, yoga ve doğa yürüyüşleri ile bedeni güçlendirmek, enerjisini yükseltmek kısa zamanda alacağınız sonuçlardan sadece birkaçı… NG Hotels Sapanca’da kamp süresince uzmanlar tarafından sadece katılımcılar için hazırlanan beslenme mönüsü güzel sonuçlar almanıza katkı sağlayacak.

Ödüllü Spa’da ise Ayşe Tolga’nın hazırladığı spa uygulamaları ve aromaterapi ürünleriyle bedensel arınma süreciniz desteklenecek. Rahatlamak, temizlenmek ve en önemlisi kışın tüm negatif yansımalarını üzerinizden atıp yaz aylarını taptaze bir şekilde karşılamak istiyorsanız rotanızı NG Hotels Sapanca’ya çevirin.

Haberin Devamı

Vücudunuzu sıkılaştırın!

Yaz yaklaşırken vücudunu forma sokmak isteyenler için Dekolteplus Güzellik Merkezi’nde uygulanan “Venus Legacy” iyi bir alternatif olabilir. Venus Legacy ile vücut dışında yüz uygulamalarıyla cilt gençleştirme konusunda destekleyici bir alet. FDA onaylı yeni teknoloji ile ister yüz ister vücut olmak üzere çeşitli bakım yapılıyor. Uygulamada kişiye masaj hissi veriliyor ve bu selülit görünümünün de azalmasına yardımcı oluyor. Yüz uygulaması 30-40, göbek 30, bacak 60, sırt 20, kol bölgesi ise 20-40 dakika arası uygulanıyor. Uygulamalar vücut yapısına göre 8-10 seanslık paketler halinde sunuluyor.