Gazete Vatan Logo

NG Kütahya Seramik Unicera'daydı

NG Kütahya Seramik, 2016 koleksiyonları ve trend belirleyen tasarımları ile Unicera Fuarı'nda...

Türk seramik sektörünün dünya pazarındaki lider kuruluşlarından NG Kütahya Seramik, 2016 koleksiyonları ve trend belirleyen tasarımları ile Unicera Fuarı'nda...

NG Kütahya Seramik,23-27 Şubat tarihlerinde TÜYAP Beylikdüzü’nde gerçekleşecek UNICERA Fuarı’nda yeni kreasyonları ile seramik modasının en güzelörneklerini sergiliyor.

Türkiye’de ve dünyada yine bir ilke imza atan NG Kütahya Seramik,120x240 cm, 120x120 cm ve 60x160 cmebatlarındakikoleksiyonları ile öne çıkıyor.

Doğallığın ön planda olduğu NG Kütahya Seramik 2016 kreasyonlarında, üstün üretim tekniklerinin kullanıldığı parlak, mat ve saten yüzey seçenekleri dikkat çekiyor.

NG Kütahya Seramik; estetik, moda, konfor, şıklık ve zarafetin şekil bulduğustant tasarımı ile bu yıl da fuarda ilgi toplayacak. Sıcak ve samimi kurgusuyla davetkar bir karşılama yaratan fuar standı,ziyaretçileri keyifli bir yolculuğa çıkaracak.

Zamana Meydan Okuyan Boyutlar

Dünyada ilk kez NG Kütahya Seramik tarafından üretilen 60x160 cm ölçülerindeki özel koleksiyonlarfuarın en iddialı ürünleriarasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Mermer, ahşap,taş,sedef, dokularının yeniden yorumlandığı göz dolduran tasarımlar inovasyon ve zarafeti seramik yüzeylerde buluşturuyor.

Betonun doğal ve estetik görüntüsünü yansıtan serilerdekorasyonda yükselen bir trend olan loft stylemekanlar için özel olarak tasarlandı.

Seramik Modasının En Yeni Trendleri

İnovatif tasarımları ile seramik sektörüne yön verenNG Kütahya Seramik, bu yıl özel bir kreasyon oluşturdu. 120x120cm ebatlarındaki yeni kreasyondoğal dokuların sıcaklığını ve canlılığını seramik yüzeylere taşıyor.

Kusursuz Bütünlük

NG Kütahya Seramik’in 120x240 cm ölçülerindeki yeni koleksiyonu mekanlarda kusursuz bir bütünlük algısı oluşturuyor.Mimari tasarımlara yeni bir boyut kazandıran bu özel koleksiyonda, fonksiyonellik ve doğallık ön planda.

Yenilikçi fikirlerle modern yaşam alanları yaratılmasını sağlayan traverten, mermer, doğal taş, beton, tekstil ve ahşap görünümlü seramiklerle, iç ve dış mekanlarda sıra dışı tasarımlar yapmak ve sofistike ambiyanslar yaratmak mümkün.

Haberin Devamı

Doğallığı Öne Çıkaran Yüzeyler

NG Kütahya Seramik, 2016Unicera’da sergileyeceği yeni tasarımlarında ebat ve desen yönünden farklılaşan ürünlerinin yanı sıra doku ve yüzey seçeneklerinde de yeniliklere imza attı.''Touch and feel''özelliği ileöne çıkan tasarımlar seramik yüzeylerdeipeksi birdokunuş hissini açığa çıkarıyor.