Gazete Vatan Logo

Nevşehir'de 16 kişi tutuklandı!

NEVŞEHİR’de sokak satıcılarına yönelik düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 12’si İran uyruklu 70 kişiden 16’sı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, yaklaşık 6 ay süren takip sonucu Nevşehir il merkezi, Ürgüp ve Avanos ilçelerinde eş zamanlı düzenlediği, sokak satıcıları ve uyuşturucu kullanıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 70 kişi adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden 16’sı çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, diğerleri ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Tutuklanan L.D., M.K., Ö.A., Ş.A., M.K., S.B., H.D., E.T. ile İran uyruklu R.F., A.J.J., D.S., Ş.B., H.E., R.A., A.A. ve A.S., Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevi’ne konuldu. Operasyonda 1 kilo 720 gram eroin, 1 kilo 827 gram afyon sakızı, 1 kilo 527 gram esrar, bin 114 uyuşturucu hap, 1 içi uyuşturucu dolu enjektör, 3 ruhsatsız tabanca, bu tabancalara ait 25 fişek, 1 av tüfeği ve bu tüfeğe ait 13 fişek ele geçirilmişti.

Haberin Devamı