Gazete Vatan Logo
Magazin Nevin Şimşek'ten Mehmet Ali Erbil açıklaması

Nevin Şimşek'ten Mehmet Ali Erbil açıklaması

Şovmen Mehmet Ali Erbil'le yaşadığı aşk sonrası çocuk aldırdığı iddiasıyla gündeme gelen şarkıcı Nevin Şimşek, teve2'de yayınlanan '2. Sayfa' programında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Nevin Şimşek'ten Mehmet Ali Erbil açıklaması

Nevin Şimşek, geçtiğimiz hafta evinin banyosunda düşerek hastaneye kaldırılan ve eski hastalığının nüksetmesi sonucu yoğun bakımda tedavisi devam eden Mehmet Ali Erbil hakkında açıklamalarda bulundu.

"BANA HASTANEDE SALDIRIRLAR DİYE KORKUYORUM"

'2. Sayfa' programına telefonla bağlanan Şimşek," Bana sosyal medyadan hep yorum yaptılar, 'Mehmet Ali Erbil senin ahını aldı' dediler. Lütfen böyle şeyler söylemesinler. Kardeşi Mustafa Erbil'le konuştum, 'Bize de göstermiyorlar Mehmet Ali'yi' dedi. Kırgınlığım benim içimde, ben Mehmet Ali'yi affettim. Hastaneye gitmek istiyorum aslında ama abisi de Mehmet Ali Erbil'i göremediğini söylediği için gitmedim. Biz aramızda yaşadığımız olaylardan sonra barıştık, dost kaldık. Ben onu Allah'a havele etmiştim, inşallah sağlığı iyi olacak" dedi.

Şarkıcı Nevin, "Mehmet Ali'nin hasta olduğunu duyunca çok üzüldüm. Allah korusun onu, inşallah iyi olur. İnternetten öğrendim haberi. Her gün onun hakkında haber alıyorum. Bana hastanede saldırırlar diye gidemiyorum, korkuyorum açıkcası. 'Senin burada ne işin var, yüzsüz gibi geldin' derler diye gidemiyorum. Sesimi duyurmak için aradım aslında. Belki beni duyarlar" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı