Gazete Vatan Logo

Neşet Ertaş'ı anma konseri

Antalya'nın Finike ilçesinde bu yıl ikinci kez düzenlen Portakal Festivali etkinlikleri kapsamında 'bozkırın tezenesi' olarak adlandırılan Neşet Ertaş, Türk Halk Müziği sanatçısı İsmail Altunsaray'ın verdiği konserle anıldı.

Neşet Ertaş'ı anma konseri

Finike festival alanında düzenlenen konsere, protokolün yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, konser öncesi festivale katkı sunan hayırsever vatandaşlar ve basın mensuplarına plaket verdi.

Ali Elgün'ün sunuculuğunu yaptığı programda, Ersin Show'un ardından sahneye çıkan Türk Halk Müziği sanatçısı İsmail Altunsaray, Neşet Ertaş'ın sevilen türküleriyle Finikelilere unutulmaz bir gece yaşattı. Büyük beğeniyle izlenen konserde, vatandaşlar hem türkülere eşlik etti hem de oynayarak geceye renk kattı.

Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, konserin sonunda İsmail Altunsaray'a gecenin anısına plaket, çiçek ve Finike Kadın Kooperatifi tarafından üretilen yöresel reçellerden takdim etti.

Finike İç Anadolu Kültür Sanat ve Yardımlaşma Derneği üyeleri de Neşet Ertaş'ı anma gecesi dolayısıyla Başkan Sarıoğlu'na plaket verdi.