Gazete Vatan Logo

Nergis Kumbasar kimdir?

Güzel ve başarılı oyuncu Nergis Kumbasar gündemde sıkça konuşuluyor. Eski eşi Mehmet Ali Erbil ile ilgili yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Nergis Kumbasar'ın hayatı hakkındaki bilgiler de merak ediliyor.

Nergis Kumbasar kimdir?

Nergis Kumbasar güzelliğiyle büyülüyor. Eski eşi Mehmet Ali Erbil hakkında konuşan ve canlı yayında gözyaşlarına boğulan Nergis Kumbasar gündemde sıkça araştırılmaya başlandı.

İşte o açıklama:

“Biz evliyken de çok beraber olduğumuz için Metin ve Erbil ile… Başka yerlere gittim. İnşallah geçmiş olur. Çünkü başka bir şey bekliyorum. İlk günden beri bu konuyla ilgili kendimi o kadar sıkıyorum ki… Çünkü ümidimiz var. Hepimizin ümidi var. Ben çok umutluyum… Çocuklar da… Umut çok önemlidir. Çok güzel bir söz var ‘çıkmadık candan ümit kesilmez…’ Çok güçlü bir insan, çok şeyler atlattı. İnşallah…"

NERGİS KUMBASAR KİMDİR?

Nergis Kumbasar, 25 Mayıs 1963 tarihinde Ankara’da doğdu. Ankara Kolejinden mezun oldu.Üniversite eğitimini yarıda bırakarak mankenliğe başlamış ve mankenliğe devam ederken Reklam filmleri, sinema ve TV tekliflerini değerlendirip oyuncu, sunucu ve senaryo yazarı olarak hayatına yön vermiştir.Mehmet Ali Erbil ile evlendikten sonra mankenliği bırakmıştır. Halen, sunucu ve oyuncu olarak televizyon programlarında yer almaktadır.2015 yılında Star TV’de yayımlanan ”Kiralık Aşk” isimli dizide ”Neriman” karakterini canlandırmaktadır.

Haberin Devamı

Oyunculukları;

Kiralık Aşk-2015

Papatyam-2009

Yeniden Başlasın-2008

Acemi Cadı-2006

Çapkın-2005

Tam Pansiyon-2004

Muhteris Ruhlar-2002

Eyvah Kızım Büyüdü-2000

Sevmek ve Ölmek Zamanı-1989

Dokuzuncu Hariciye Koğuşu-1985

Yazdığı Senaryolar;

Sardunya Sokağı-2007

Evimin Erkeği-2007