Gazete Vatan Logo

Nerdesin Birader 1.bölümüyle bu akşam başlıyor!

Nerdesin Birader ilk bölümü bu akşam FOX tv'de başlayacak. Nerdesin Birader fragmanlarıyla oldukça ilgi gördü. Nerdesin Birader 1. yeni bölümüyle Fox tv'de güldürmeye geliyor...

Nerdesin Birader 1.bölümüyle bu akşam başlıyor!

Nerdesin Birader ilk bölümüyle 8 Kasım Çarşamba günü 20.00'de Fox TV'de...Nerdesin Birader Fox tv'de yayınlanacak olan ilk bölümüne saatler kaldı. Nerdesin Birader oyuncu kadrosu ise dikkat çekti. Nerdesin Birader oyuncuları;Timur Acar, Deniz Can Aktaş, Gonca Sarıyıldız, Hakan Bilgin, Ruhi Sarı, Defne Yalnız, Seren Deniz Yalçın, Kemal Uçar, çocuk oyuncu Ülkü Hilal Çiftçi ve Altan Erkekli gibi başarılı isimler yer alıyor.

'Şu hayatta isteyeceği en son şey ikizinin yerine polis olmaktı.’

Yunus, Hollywood da tutunamayıp şansını Bollywood'da denemeye çalışan başarısız bir aktör, ikizi Yiğit ise büyük bir suç örgütünün peşinde başarılı bir komiserdir. Bir dizi talihsizlik sonucu Hindistan (Bollywood)'dan da sınır dışı edilen Yunus, ikizinin yerine polis olmak zorunda kalınca işler karışır. Üstelik bir de hiç derdi yokmuş gibi ikizinin ortağı Aslı’ya aşık olmuştur. Peşinden hiç ayrılmayan bir nişanlı, ansızın ortaya çıkan küçük bir kız ve içine düştüğü seri polisiye olaylar zinciriyle Yunus, kendisini adeta ‘hayatının rolü’nü oynarken bulacaktır.

Haberin Devamı

NERDESİN BİRADER İLK BÖLÜM FRAGMAN