Gazete Vatan Logo

Nerdesin Birader 3. yeni bölümde komiser Yiğit yaşıyor mu?

Nerdesin Birader 3. yeni bölümüyle bu akşam yayınlanacak. Fox'un yeni dizisi Nerdesin Birader eğlenceli sahneleriyle ilgi görmeyi başardı. Peki Nerdesin Birader dizisinde bu akşam Yunus başını nasıl bir belaya sokacak?

Nerdesin Birader 3. yeni bölümde komiser Yiğit yaşıyor mu?

Nerdesin Birader 3. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Fox'un sevilen dizisi Nerdesin Birader, bu akşam izleyicileri yine kahkahaya boğacak. İşte Nerdesin Birader dizisinin yeni bölümünden sahneler...

NERDESİN BİRADER 3. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Komiser Yiğit yaşıyor mu? Kudret’in Yunus’tan sakladığı büyük sır ne? Kıbrıslı’nın elinden son anda kurtulan Yunus bu sefer kendisini nasıl bir belanın içinde bulacak? Küçük ajan Duygu annesini öldüren Kara El’le ilgili ne gibi bilgilere ulaşacak?

NERDESİN BİRADER DİZİ KONUSU

‘Şu hayatta isteyeceği en son şey ikizinin yerine polis olmaktı.’

Yunus, Hollywood da tutunamayıp şansını Bollywood'da denemeye çalışan başarısız bir aktör, ikizi Yiğit ise büyük bir suç örgütünün peşinde başarılı bir komiserdir. Bir dizi talihsizlik sonucu Hindistan (Bollywood)'dan da sınır dışı edilen Yunus, ikizinin yerine polis olmak zorunda kalınca işler karışır. Üstelik bir de hiç derdi yokmuş gibi ikizinin ortağı Aslı’ya aşık olmuştur. Peşinden hiç ayrılmayan bir nişanlı, ansızın ortaya çıkan küçük bir kız ve içine düştüğü seri polisiye olaylar zinciriyle Yunus, kendisini adeta ‘hayatının rolü’nü oynarken bulacaktır.

Haberin Devamı