Gazete Vatan Logo

Nefes Nefese 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV ekranında yayınlanan sevilen dizisi Nefes Nefese 6. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Çarşamba akşamları ekrana gelen sevilen dizi Nefes Nefese son bölümde Rüya, babası ile Berlin'e geri dönmek veya Yusuf ile kalıp annesini bulma tercihlerinden Yusuf'lu olanı seçti. Atmaca bu durumu hoş karşılamazken Rüya'nın kararını değiştirmek pek mümkün olmadı. Peki Nefes Nefese 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Nefes Nefese 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çarşamba akşamları ekrana gelen Nefes Nefese dizisi dün akşam yeni bölümü ile izleyenlerin karşısına çıktı. Başrollerinde Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun, Gülçin Santırcıoğlu, Şebnem Hassanisoughi gibi birbirinden usta isimlerin yer aldığı Nefes Nefese dizisi ekrana gelen son bölümde Rüya annesini bulabilmek için Yusuf'la işbirliği yaptı. Peki Nefes Nefese ekrana gelen son bölüm ardından 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

NEFES NEFESE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Rüya büyük bir yol ayrımının eşiğindedir: Ya babasına boyun eğip Berlin’e geri dönecek, ya da annesini bulmak için Yusuf’un yanında kalacaktır.

Bu sırada Şakir Ağa hayati tehlikeyi atlatmış ama sakat kalmıştır. Hastaneden eve döndüğünde çiftlikteki herkes onu rahat ettirmek için çırpınır.

Mercan ve Salih ise çiftlikteki hainin kim olduğunu bildiğini söyleyen gizemli bir kadının peşine düşer. Hikayenin başladığı gün Şakir Ağa ile buluşan bu gizemli kadın aile ile ilgili bazı önemli sırları bilmektedir. Haini öğrenmek için girdikleri bu macera Mercan’ın bazı gerçeklerle yüzleşmesine yol açar.

Haberin Devamı

Rüya havaalanına kadar gelip ona kal diyen Yusuf'u dinleyecek mi? Atmaca, Rüya’nın annesini bulmasını engelleyebilecek mi? Yoksa planları ters tepip sonunda anne kızın kavuşmasına mı yol açacaktır?

NEFES NEFESE 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Nefes Nefese 7. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimiz güncellenecektir.