Gazete Vatan Logo

Nef Haliç Metrekaresi 5 Bin TL

Nef Haliç’e 17 binden fazla talep geldi. Metrekare ortalama 5 bin TL'den satışa çıktı

Gayrimenkul sektörüne taze bir nefes getirerek 3 yıla birbirinden iddialı 10 projeyi sığdıran Nef’in 156 Milyon TL yatırım ile gerçekleştirilen Haliç projesi büyük ilgi gördü. 8-29 Nisan tarihlerinde yaşanan yoğun satış döneminde 17.069 kişi telefonla 3.228 randevu aldı, randevu almak isteyenler ortalama 16 gün beklemek zorunda kaldı…
Nefes’ten aldığı ilhamla, İstanbul’un şehir merkezinde yatırım değeri yüksek projeler geliştiren Timur Holding girişimi Nef, İstanbul’un önemli yerleşim merkezlerinden biri haline gelen Haliç’te kolay ulaşabilir, farklı bir tasarım anlayışıyla yepyeni bir yaşam sunuyor. Merkezi lokasyonu ve tasarımı ile ön plana çıkan Nef Haliç, 156 Milyon TL’lik yatırım ile hayata geçirildi.
Flats, offices, suites, apartments, houses, dorms ve residences olmak üzere 7 seride projeler geliştiren Nef’in Haliç projesi, Flats ve ilk kez lansmanı yapılan Suites serilerini aynı anda müşterilerine sunuyor. Toplamda 53.778 metrekarelik alana sahip Nef İki Flats’te 289 konut ve 1 mağaza yer alırken, Suites serisinin yeni oyuncusu Nef 47’de ise 59 konut bulunuyor. Büyüklükleri 62 ile 142 metrekare arasında değişen ünitelerle farklı ihtiyaçlara hitap eden Nef, küçük metrekarelerde ve şehrin hızına ayak uydurabilecek yakınlıkta yaşamayı tercih edenlere Suites serisi ile yanıt veriyor. Nef, daha büyük metrekareleri tercih eden yeni evli ve genç profesyonellere ise Flats serisiyle alternatif çözümler sunuyor. Toplam 348 konut bulunan projede; Nef 47’nin 2013 Ağustos ayında, Nef İki’nin ise 2013 Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.
Nef Haliç’te lüks ve tasarım, ulaşılabilir fiyatlarla buluşuyor
Şimdiye kadar geliştirdiği 10 projesinde dünyaca ünlü mimarlarla çalışan Nef, Haliç projesinde de; “One World Trade Center”, “Burj Khalifa Duba”i gibi projelere imza atan SOM ile birlikte çalıştı. SOM, FX Fowle, RMJM, Audrey Matlock, Autoban ve Mimark gibi dünyanın en ünlü 3 mimarlık ofisinin birden katıldığı yarışmada, özel bir jüri tarafından NEF Haliç projesinin mimari tasarımcısı olarak SOM seçildi.
Hem tasarımı hem de lokasyonuyla büyük beğeni toplayan ve lüksün ulaşılabilir fiyatlarla buluştuğu Nef Haliç projesi kolay ulaşım imkanları ile İstanbul’un iki yakasına rahat erişim sağlıyor. Nef Haliç’in hemen yakınında metro durağı ve projeye 1.100 metre mesafede ise metrobüs bulunuyor. Proje, yaklaşık 20 bin öğrencinin bulunduğu 9 üniversitenin tam ortasında yer alıyor. Nef Haliç’in lokasyonu ve tasarımı bakımından yoğun ilgi gördüğünü anlatan Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur; “Tasarımı, doğru lokasyon ve uygun fiyatı bir arada sunan Nef Haliç projemizin satışını çok kısa bir sürede tamamladık. Metrekaresi ortalama 5.000 TL seviyelerinden satılan projede şimdiye kadar 350’ye yakın konutun satışını gerçekleştirdik. Projeyle ilgili bilgi almak için bizlere ulaşan 17.000’den fazla kişiye bilgi verip, 3.000’den fazla randevu aldık. 3 haftada tamamlanan satışlar nedeniyle kampanyamızı erken bitirip, ev sahibi yapamadığımız müşterilerimizi düşünerek yeni projemizi hızlandırdık” şeklinde açıklamalarda bulundu. Nef’in bundan önceki projelerinde de en uzun satış süreci 3.5 ay, en kısa satış süreci ise sadece 18 gün sürmüştü.
“Foldhome” konsepti yurtiçi ve yurtdışında büyük ilgi görüyor
Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur toplantının devamında; “Sektördeki konumumuzu pekiştirmek ve gayrimenkul sektörünün iş yapış modelini iyileştirmek için rol model olma vizyonu çerçevesinde önümüzdeki 10 yılda; insanlığa değer katan farklı projelere imza atarak dünyada akla gelen markalardan biri olmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda yeni konseptlerin öncüsü olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Erden Timur; “Dünyada ilk kez bizim uyguladığımız ve patentli bir Nef keşfi olan “Foldhome” ve “Foldoffice” konsepti ile inşaat sektöründe çığır açtık.” dedi.
Yeni Nef keşifleri ve projeleri yolda…
Yeni Nef keşifleri ile ilgili de açıklamalarda bulunan Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur; “Bu sene Onur Ülkesi seçilerek katıldığımız MIPIM Gayrimenkul Fuarı’nda yaptığımız görüşmelerin meyvelerini toplamaya başladık. Özellikle fuarın açılış gecesini Nef olarak üstlenmemiz ve fuar boyunca geliştirdiğimiz ilişkiler bize iş ortaklıkları ve yatırım fırsatı olarak geri dönüyor. Kağıthane’de konumlandıracağımız yeni projemiz için, dünyaca ünlü 5 farklı tasarım ofisi kendi istekleri ile yeni projemizin mimari tasarım yarışmasına katıldı. Eylül ayında satışa başlayacağımız Nef’in yeni projesi ile mevcut yapıdan çok daha farklı bir iş modeli, yeni keşifler ve ses getirecek yeni bir mimari anlayış ile müşterilerimizin karşınıza çıkacağız” dedi.
Nef Haliç İletişim Bilgileri:
0850 250 06 33

Haberin Devamı