Asıl sebep olan Amerikalılardır!

Haberin Devamı

İçimizdeki “Amerikalı Türkler ya da Ecnebi Türkler” çok sevinçliler. Hedeflerine ulaştılar. ABD’de 50 eyaletten 42’si “pis damgalamayı” tanıdı, en son ABD meclisinin arkasından İsveç Parlamentosu’nun kararı da; “soykırımcı Türkler” diye çıktı. Küresel dünyanın lideri ABD bütün Avrupa’yı etkiliyor, bütün küreyi arkasından sürüklüyor.

1915 soykırımdır.

Türkler yaptı.

Bu çamur yayılıyor.

Aşağılık damgalamaya karşı bizim Başbakan ile Dışişleri Bakanı, “elçi çekme modeline” sarıldılar. Dün kucaklaşıp “stratejik ortağımız” diye sarmaş-dolaş oldukları ABD’nin “Türk milletini soykırımcı” diye damgalama pis hedefine karşı “elçi geri çağırarak” tepki yükseltiyorlar.

Elçi çekmek kime mesaj?

Yerliye propaganda.

İçeriye seslenme!

“Dik duruyoruz” pansumanı!

İçeriden alkış almak!

ABD’den ya da İsveç’ten Türk büyükelçilerinin çağrılmasından, bu ülkelerin insanlarının yüzde birinin, bütün dünyada yaşayan insanların da yüzde yarımının bile haberi olmuyor, etkisi ne olacak?

***


Bütün elçileri çekin.

Türkiye yapayalnız kalsın.

Damgalama ise yapışsın.

ABD’nin öncülük aldığı ve batının istediği bu aşağılık damgalamayı Türk milletine vuran ülkelere 1 elçi yerine 2 elçi göndererek; “Ermeniler’in başına 1915’de gelen büyük felaketin asıl suçlusunun Amerikalılar olduğunu, şimdi günah çıkartma yolunu denediklerini ve dünyayı yalana alet ederek” günahı Türkler’e yükleyip sıyrılmak istediklerini bağırmak gerekli.

Dünyaya anlatmalıyız.

Anlatabilmeliyiz.

“Türkler Ermeniler’e soykırım yaptılar” diye damgalamaya çalışanlar, aslında bu büyük felaketin yapı taşlarını hazırlayan Amerikalılar’dır. Ortadoğu’da ve Anadolu’da 1800’lü yıllarda “Doğu Hristiyanlarını Koruma Cemiyetleri” kuruldu. Sayıları 17 tane olan ve konfederasyon haline geleN “Doğu Hristiyanlarını Koruma Cemiyetleri”ni ABD destekledi, yüreklendirdi, güçlendirdi. Ermeniler ile Türkler arasına kini, düşmanlığı, öldürmeyi ve nihayet tehcir etmeyle sonuçlanan büyük felaketi Amerikalılar hazırladı.

Bir yabancıdan alıntı:

“Protestanlık Okulu, Osmanlı İmparatorluğu’nun en uzak köşesi Van’da açıldı ve hatta Hakkari dağlarındaki Nasturiler de Protestan olmaya başladı. Ermeniler ve Nasturiler, Amerikalılar’ın verdikleri para ile Ruslar’la işbirliğine girdiler, silahlandılar ve nihayet Mart 1915’de isyan ettiler. Bu, her iki taraf için acıklı sonuçlar verecek Osmanlı-Ermeni felaketinin başlangıcı oldu, her iki taraftan masum insanlar öldü.” (Belgelere dayalı bu tür tespitleri yapan yüzlerce kaynağı, Şükrü Server Aya adlı yazarın “Türk Alehtarı ve Tarafsız Yabancı Belgelerle Diaspora Yalanlarının İçyüzü” adlı çalışmasında bulabilirsiniz.)

***


Amerikalılar farkındalar.

Fransızlar, İngilizler, Ruslar, Almanlar, Amerikalılar; aralarında giriştikleri “Birinci Dünya Paylaşım Savaşı” sırasında yaşanan “Ermeni Felaketi”nin asıl suçlusunun kendileri olduğunu” ve “Hristiyanlık ileri kültürdür-Müslümanlık geridir, Hristiyan Ermeniler, Rumlar, Süryaniler, Nasturiler Müslümanların yönetiminde olamazlar” tezine dayalı 100 yıl süren bölücü-düşman edici kışkırtıcılığın Hristiyan din faşizminden çıktığını bütün batılılar bal gibi biliyorlar. Kendi günahlarını gizlemek ve vicdanlarını temizlemek için “Türk milletini soykırımcı diye damgalama” yolunu açtılar.

Büyük haksızlık.

Dünyaya anlatmalıyız.

Nasıl anlatmalıyız?

Ben bilmiyorum.

Dünya kamuyonu etkileme bilimsel yöntemlerini bilen birileri mutlaka vardır. Elçi çekme fos kabadayılığı ile zaman öldürülüyor, “Türkiye içine kapanma tuzağına” çekiliyor.

Asıl suçlu Hristiyanlık’tır.

Baş sorumlu Amerikalılar’dır.

DİĞER YENİ YAZILAR