Gazete Vatan Logo

Ne zaman çıkacak?

Apple'ın akıllı saati Apple Watch'ın çıkış tarihi netleşmeye başlıyor. Peki, Apple Watch ne zaman satışa sunulacak?

Apple'ın iPhone 6 ve iPhone 6 Plus ile birlikte duyurduğu akıllı saati Apple Watch'ın çıkış tarihi, tanıtımdan itibaren en çok merak edilen konulardan biriydi.

Tanıtım sonrasında özellikle çıkış tarihi üzerinde pek çok iddia ortaya atılan Apple Watch'ın biraz daha bekleyebileceği ortaya çıktı.

Daha önceden, Şubat ayında satışa sunulacağı düşünülen akıllı saatin, sevgililer günü kapsamında iyi bir çıkış yapmasının planlandığı iddia ediliyordu.

Ancak bugün ortaya çıkan yeni iddialar, Apple Watch'ın biraz daha bekleneceğini, daha doğrusu bahara kalabileceğini gösterdi.

Son gelen iddialara göre Apple Watch, 2015 yılının ikinci çeyreğinde satışa sunulacak. Tam olarak hangi ayda satışa çıkacağı bilinmeyen akıllı saatin Nisan ayında satışa sunulacağı yönünde tahminler bulunuyor.

Henüz resmi olmasa da, Apple'ın yaza kalmadan satışa çıkaracağı düşünülen akıllı saat, 349 Dolar'dan başlayan fiyatlara sahip.

Ülkemiz pazarında da satışa sunulacak olan Apple Watch'ın Türkiye fiyat şimdilik bilinmese de, bakalım Apple Watch, ülkemiz kullanıcıları tarafından nasıl karşılanacak? Ne gibi satış rakamlarına ulaşacak?

Haberin Devamı

(shiftdelete.net)