Gazete Vatan Logo
Magazin Ne tatlı adamsın diyordu

Ne tatlı adamsın diyordu

BAŞROLDE olduğu ‘Yasak Elma’ dizisinin setinde 19 yaşındaki kostüm asistanını taciz ettiği iddia edilen Talat Bulut, sessizliğini bozdu. Bulut, ‘Duymayan Kalmasın’ programında ithamlara şöyle yanıt verdi:

Ne tatlı adamsın diyordu

“BÜTÜN kostümcülere sorun, hepsini güzel bir şey yaptıklarında ‘Aferin’ deyip öperim. Sürekli bana ‘Sen ne kadar tatlı bir adamsın’ deyip dururken, ben hiçbirine karşılık vermezken kravat düzeltirken mi yapmışım? Daha önce sarılıp öptüğümde tepki vermeyen bir insan. Olaydan 5 gün sonra ‘Beni dudağımdan öptü’ diye medyaya çıkıyor. Neden bekledin? Fatih Aksoy, anlaşmayı feshedebilir. Umrumda değil. Kızım için mücadele edeceğim. Hesabını verecek.”

Cihan Ünal’a da aynı şeyi yaptı

HANDE Ataizi 18 yıl önce sette Talat Bulut tarafından taciz edildiğini iddia etmişti.

Son olaydan sonra da “Kadınlar artık daha cesur. Korkmamış kız, helal olsun” demişti. Bulut bu açıklama sorulunca şunları söyledi: “Ömer Kavur’a ‘Hande’yi oynatmayın’ dedim. Bir röportajda da ‘Hande’nin oyunculuğunu nasıl buluyorsun?’ dediler. ‘Oyuncu değil, magazin figürü’ dedim. Sonra kendi tarzı ile cevap verdi. Aynı hakareti Cihan Ünal’a da yaptı hatırlıyor musunuz? Dizide yok. Sinemada yok. Çıkıp bunu konuşuyor.