Gazete Vatan Logo
Magazin Ne Münasebet yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Ne Münasebet yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Show TV'nin sevilen dizisi Ne Münasebet son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Demir ve Nil aynı evde yaşamaya başladı ve renkli sahneler arka arkaya geldi. Peki yeni bölümde neler olacak? Ne Münasebet yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ne Münasebet yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Show TV'nin sevilen dizisi Ne Münasebet son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Demir ve Nil aynı evde yaşamaya başladı ve renkli sahneler arka arkaya geldi. Peki yeni bölümde neler olacak? Ne Münasebet yeni bölüm fragmanı yayınlandığı an haberimizde olacak..

NE MÜNASEBET BÖLÜM FRAGMANI

Ne Münasebet 5. bölümünde; Demir ve Nil aynı evde yaşamaya başlıyor, renkli sahneler arka arkaya geliyor. Demir ile Nil arasında sürprizlerin yaşanacağı dizinin bu bölümünde araları bir süredir gergin olan Figen ve Muazzez arasında olumlu gelişmeler olacak. Nil'llerin evinde yangın çıkması sebebiyle aynı evde kalan Demir ile Nil romantik anlar yaşayacak. Ne Münasebet yeni bölümünde imaj değişikliğine giden Nil, inatla bu değişimin Demir ile ilgisi olmadığını dile getirecek. Demir ise yine kıskançlık krizlerine girecek. Neco'nun Nil'e yaptığı sürpriz Demir'i çileden çıkaracak.

NE MÜNASEBET KONUSU

Ne Münasebet, birbirlerinden farklı iki insanın, zorunlu iş arkadaşı olmalarıyla başlayan ayakta kalma mücadelelerini ve tabii ki nihayetinde birbirlerine aşık olmalarını, komedi ve aksiyonla harmanlayarak ekrana getirecek. Demir, kendine çok güvenli, zeki ve eğlenceli bir zengin çocuğudur. Bununla birlikte özellikle kadınlarla sağlıklı ilişkiler kuramayan, onları anlamaya çalışmayan, sorumluluk nedir pek bilmeyen, gününü gün etmeye çalışan karakterdir. Hukuk fakültesini babasının zoruyla bitirmiştir. Doğayla iç içe bir hayat sürmekte, seyahatler yapıp doğa belgeselleri çekmektedir. Nil ise, adaletin ve gerçeklerin peşinden koşan, idealist bir avukattır. Bununla birlikte kendine güven sorunları vardır ve kadın olarak kendini pek beğenmez. Kötü talih, bu iki zıt karakterin yollarını birleştirir ve her şey de bu anda başlar. Ne Münasebet ilk bölümü renkli karakterlerini tanıtacağı bölümüyle Show ekranlarına gelecek.

Haberin Devamı