Gazete Vatan Logo
Magazin Ne Münasebet 9.bölümde Seni Seviyorum yarışı-izle

Ne Münasebet 9.bölümde Seni Seviyorum yarışı-izle

Show Tv'nin sevilen dizisi Ne Münasebet 9.bölüm fragmanı yayınladı.Demir Nil'e aşık olduğunu itiraf edecek mi? Ne münasebet 9.bölüm fragmanı ve yaşanacak heyecanlı gelişmelerin detayları haberimizde.

Ne Münasebet 9.bölümde Seni Seviyorum yarışı-izle

Ne Münasebet”in sekizinci bölümünde; Hakkı’nın planı işe yaramış ve Nil büroya geri dönmüştür. Hakkı’nın mektubuyla Nil’in güveni artmıştır ve artık tam bir yönetici gibi davranmaya başlar. Nil ve Demir, film setindeki hırsızlık olayını araştırırlarken kendilerini bir anda kamera karşısında bulurlar. Nil, hayranı olduğu oyuncuyla aynı sahneyi paylaşmaktan dolayı çok mutludur. Ancak bu hayranlık Nil’in bazı gerçekleri görmesine engel olacaktır. Muazzez’in Nil’i desteklemesine sinir olan Ahu, ana-oğlun arasını açmak için bir plan yapar. Bunun için de Ayça’yı kullanmaya karar verir. Şüphelerinin peşinden giden Ahu, çok büyük bir sırra tanık olacaktır.

Ne Münasebet 8.bölümde yaşanan gelişmlerin ardından heyecanla beklenen Ne Münabet 9.bölüm fragmanında Seni Seviyorum yarışı yaşanıyor.

NE MÜNASEBET 9.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

“Ne Münasebet”, komedi ve aksiyonla harmanlanan yeni bölümüyle pazartesi saat 20.30’da Show TV’de!

NE MÜNASEBET KONUSU

Ne Münasebet, birbirlerinden farklı iki insanın, zorunlu iş arkadaşı olmalarıyla başlayan ayakta kalma mücadelelerini ve tabii ki nihayetinde birbirlerine aşık olmalarını, komedi ve aksiyonla harmanlayarak ekrana getirecek. Demir, kendine çok güvenli, zeki ve eğlenceli bir zengin çocuğudur. Bununla birlikte özellikle kadınlarla sağlıklı ilişkiler kuramayan, onları anlamaya çalışmayan, sorumluluk nedir pek bilmeyen, gününü gün etmeye çalışan karakterdir. Hukuk fakültesini babasının zoruyla bitirmiştir. Doğayla iç içe bir hayat sürmekte, seyahatler yapıp doğa belgeselleri çekmektedir. Nil ise, adaletin ve gerçeklerin peşinden koşan, idealist bir avukattır. Bununla birlikte kendine güven sorunları vardır ve kadın olarak kendini pek beğenmez. Kötü talih, bu iki zıt karakterin yollarını birleştirir ve her şey de bu anda başlar. Ne Münasebet ilk bölümü renkli karakterlerini tanıtacağı bölümüyle Show ekranlarına gelecek.

Haberin Devamı

Yaz döneminin en iddialı yapımlarından Ne Münasebet’in oyuncu kadrosunda;

Sarp Levendoğlu (Demir),

Pelin Akil (Nil),

İnan Ulaş Torun (Necmi),

Haberin Devamı

Bengi İdil Uras (Çisil),

Cihat Tamer (Hakkı),

Ayşe Kökçü (Muazzez),

Hakan Altıner (Salim),

Ayşen Sezerel (Figen),

Mert Yavuzcan (Berkant),

Pınar Şenol (Fadime),

Gizem Güven (Ayça),

Bahar Akça (Ahu) rol alıyor...