Gazete Vatan Logo

Nazlı Kurbanzade kimdir?

Nazlı Kurbanzade kimdir? Sorusunun yanıtı oldukça merak ediliyor ve gündemde araştırılıyor. Ali Sunal'ın nişanlısı olan ve yaza evlenmeyi düşündüğü Nazlı Kurbanzade'nin hayatına dair bilgiler merak konusu oldu. İşte Nazlı Kurbanzade hakkında merak edilen detaylar...

Nazlı Kurbanzade kimdir?

Nazlı Kurbanzade kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde derledik. Ali Sunal ile nişanlanan Nazlı Kurbanzade'nin hayatı çok fazla merak ediliyor. Nazlı Kurbanzade'nin hayatına ilişkin bilinmesi gerekenler haberimizde yer alıyor.

NAZLI KURBANZADE KİMDİR?

Cemiyetin ünlü simalarından Bülent Kurbanzade'nin kızı olan Nazlı Kurbanzade, lisans eğitimini Koç Üniversitesi’nde tamamladı. 2010 yılında hukuk bölümünü tamamladıktan sonra Paris Summer İnstitute’de eğitimine devam etti. Dört yıldır aynı kurumda operasyon direktörü olarak çalışan Nazlı Kurbanzade, aynı zamanda Çağadaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği’nin (ÇABA) projelerinde destek oluyor. Ali Sunal ile bu projeler sayesinde tanışan Nazlı Kurbanzade, ÇABA’nın düzenlediği bir etkinlikte podyuma çıkmıştı.