Gazete Vatan Logo

Nazlı Ilıcak sağlık kontrolü için hastaneye getirildi

Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan gazeteci Nazlı Ilıcak, sağlık kontrolü için Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.

Nazlı Ilıcak sağlık kontrolü için hastaneye getirildi

Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan gazeteci Nazlı Ilıcak, Milas-Bodrum Havalimanı'ndan kalkan uçakla saat 16.30'da Atatürk Havalimanı'na getirilmişti. Bodrum'dan İstanbul'a getirilen Nazlı Ilıcak, sağlık kontrolü için Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.

Ilıcak'ı burada bazı vatandaşlar yuhalarken, Ilıcak bir gazetecinin “Neden gözaltına alındınız” şeklindeki sorusuna “Ben kendim teslim oldum” diye yanıt verdi.

'VATANIMDAN AYRILMAM'

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Bodrum’da gözaltına alınan Nazlı Ilıcak, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi. Ilıcak, “Ben Bodrum’da teslim oldum. Kaçtı diyenlere çok üzülüyorum. Ben vatanımdan ayrılmam” dedi.

15 Temmuz gecesi gerçekleşen darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, hakkındaki gözaltı kararının ardından bu sabah saatlerinde Bodrum’da yakalanan Nazlı Ilıcak İstanbul’a getirildi. Ilıcak, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki sağlık kontrolünün ardından İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi.

Haberin Devamı

Ilıcak, emniyet binasına girişi sırasında, basın mensuplarının, “Nazlı Hanım, bir şey söyleyecek misiniz?” sorusuna, “Ben Bodrum’da teslim oldum. Kaçtı diyenlere çok üzülüyorum. Ben vatanımdan ayrılmam” şeklinde cevap verdi.