Gazete Vatan Logo
Magazin Nazlı Çelik'in ay-yıldızlı kolyesi Bahçeli'nin hediyesi mi?

Nazlı Çelik'in ay-yıldızlı kolyesi Bahçeli'nin hediyesi mi?

Ünlü sunucu Nazlı Çelik, kendisiyle özdeşleşen ay-yıldızlı kolyesiyle ilgili açıklamada bulundu. Peki kolyeyi Çelik'e Devlet Bahçeli mi hediye etti?

Nazlı Çelik'in ay-yıldızlı kolyesi Bahçeli'nin hediyesi mi?

Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik, Erzurum Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde öğrencilerle bir araya geldi. Çelik, 'Boynunuza taktığınız ay-yıldızlı kolyeyi MHP Lideri Bahçeli mi hediye etti?' sorusuna, 'Sayın Bahçeli hediye etmedi. Ben bunu yıllar önce almıştım. Bahçeli, sevdiğim, takdir ettiğim bir siyasetçi. Kendisi de alsaydı büyük bir mutlulukla kabul ederdim' yanıtını verdi.

"BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETSE DE GURURLA TAŞIYORUM"

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Nazlı Çelik, haberci olarak kırmızı çizgileri bulunduğunu belirterek, "Kırmızı çizgimiz çok net. Bu ülkenin birlik bütünlüğüne zarar verebilecek hiçbir habere bültenimizde yer vermiyoruz. En büyük şansımın bu topraklarda doğup, büyümek olduğunu düşünüyorum. Birilerini rahatsız etse de büyük bir gururla bu boynumdaki ay-yıldızlı kolyeyi takıyorum. Şehit haberlerinde, kadına şiddet, çocuk istismarında, maganda terörü gibi bu konular kırmızı çizgimiz. Bunlarda tarafsız olamıyoruz" dedi.

"DAĞLICA'DA EN DEĞERLİ HABERİMİ YAPTIM"

Haberin Devamı

Dağlıca ve Nusaybin'de yaptığı haberleri de anlatan Çelik, şunları söyledi: "Destek amacıyla 'Onların yanına gitmeliyim' dedim ve Genelkurmay Başkanlığı'na izin için yazı yazdım. İzin çıkınca en uzak noktadaki Dağlıca'yı seçtim. Onlarca şehit verdiğimiz Dağlıca'ya hiçbir televizyoncu gitmemişti. Benim için Dağlıca'da en değerli haberimi yaptım. Efeler Taburu'nu görüntüledik. Coğrafya açısından harika bir yer. Mehmetçik küçük bir mağara içinde yatıp kalkıyor. Orayı teröristlerden arındırmak için amansız bir mücadele sürüyor. 2 metre yüksekliğinde kar var. Normal şartlarda konuşmakta bile zorlanırsınız. Gencecik Mehmetçikler orada vatanı korumak için, sizler, bizler rahat uyuyalım diye görev yapıyor. Biz de onların haberlerini yaptık. Oralarda görev yapanlar unutulmadıklarını bilmek istiyorlar. Bana 'Mili maç izler gibi sizi izledik' dediler."

"SİYASETE GİRMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM"

Öğrencilerin, "Siyasete girecek misiniz?" sorusuna Çelik, "Herkes bildiği işi yapmalı. Siyaseti, siyasi haberleri çok seviyorum. Ankara'ya gidiyorum, mülakatlar yapıyorum, konuk alıyorum. Ama böyle bir düşüncem yok" dedi.

Haberin Devamı

"BAHÇELİ Mİ HEDİYE ETTİ?" SORUSUNA NOKTAYI KOYDU

Çelik, "Boynunuza taktığınız ay-yıldızlı kolyeyi MHP Lideri Bahçeli mi hediye etti?" sorusuna, "Sayın Bahçeli hediye etmedi. Ben bunu yıllar önce almıştım. Bahçeli, sevdiğim, takdir ettiğim bir siyasetçi. Kendisi de alsaydı büyük bir mutlulukla kabul ederdim" yanıtını verdi.