Gazete Vatan Logo

Nazar Nur Kaya son yolculuğuna uğurlandı

Katıldığı 'O Ses Çocuklar' yarışmasıyla tanınan 16 yaşındaki Nazar Nur Kaya, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde fenalık geçiren anneyi, bir süre Acun Ilıcalı teselli etti.

Nazar Nur Kaya son yolculuğuna uğurlandı

Ümraniye'de tedavi gördüğü hastanede yanlış iğne sonucu öldüğü iddia edilen Nazar Nur Kaya için, Kasımpaşa'da bulunan Büyük Camii'de ikindi vakti cenaze töreni düzenlendi. Törene başta ailesi ve sevenleri olmak üzere, yarışma programı yapımcısı Acun Ilıcalı, şarkıcı Murat Boz ve Hadise Açıkgöz katıldı. Bazı aile bireyleri cami bahçesinde taziyeleri kabul etti.

16 yaşındaki Nazar Nur Kaya'nın annesi fenalık geçirdi. Fenalık geçiren anneyi, bir süre Acun Ilıcalı teselli etti. Cenaze namazının ardından konuşan şarkıcı Hadise Açıkgöz, "Güzelim ülkeme bunu hiç yakıştıramıyorum. Nazar'ın ailesine Allah'tan sabır ve güç diliyorum. Çok üzgünüz, daha da bir şey diyemiyorum." dedi.

Nazar Nur Kaya'nın ablası Hatice Kaya da, "Allah'ın takdiri ama maalesef doktor hatası. Bu hatanın ortaya çıkması, adaletin yerini bulması gerekir. Savcılığa gereken ifadeyi verdik. Bundan sonra da savcımız, avukatımız sayesinde gerçek ortaya çıkacaktır. Bu gerçekle birlikte Nazar da rahat edecektir." ifadelerini kullandı. Daha sonra kılınan cenaze namazının ardından Nazar Nur Kaya'nın cenazesi, Cebeci Mezarlığı'na defnedildi.

Haberin Devamı