Gazete Vatan Logo

Naturalist'te metrekare 7 bin lira

50 milyon TL'lik yatırımla Kemerburgaz'da yükselen Naturalist satışta.

Çevreci ve butik lüks konut projeleriyle tanınan Mika İnşaat, yeni projesi Mika Naturalist ile doğa dostu bir yaşamı başlatıyor. İstanbul’un en yeşil ve değerli semtlerinden Kemerburgaz’da 50 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen projede konutlar mart ayında satışa sunuldu.

İnşaat sektöründe özellikle gayrimenkul geliştirme konusunda uzmanlaşmış olan Mika İnşaat, Mika Naturalistprojesiyledoğa dostu bir yaşamın kapısını aralıyor. 50 milyon TL’lik yatırımla Kemerburgaz’da inşa edilen projede, 2017 yılının son çeyreğinde yaşamın başlaması hedefleniyor. Konfor ve huzuru bir arada sunan Mika Naturalist, 3 blok ve 68 daireden oluşuyor. Mika Naturalist’te konutların metrekare satış fiyatları ise 7 bin ile 8 bin TL arasında değişiyor.

Dünyaca ünlü İtalyan Progetto CMR firması tarafından mimari tasarımı gerçekleştirilen Mika Naturalist, çevreye ve insanlara en doğru yaşam koşullarını sunmak amacıyla dünyaca kabul edilmiş ve uygulanmakta olan değerlendirme ve sertifikasyon sistemlerinden LEED sertifikasyon sistemine uygun olarak tasarlandı. Üçüncü köprü ve üçüncü havaalanınınyanı başındaKemerburgaz’da yükselen Mika Naturalist, dünya standartlarındaki mimarisiyle sadece enerji ve su tasarrufu sağlamakla kalmayıp, iç mekan hava kalitesi, doğal aydınlatma, atık yönetimi gibi konularda da çevreci olma özelliği taşıyor.

Haberin Devamı

Naturalist’te elit bir yaşam

Tüm konutların orman manzarasına hakim olduğu Mika Naturalist, sadeliği esas almış doğayla iç içebir yaşam sunuyor.Naturalist’te tüm konutlar orman manzarasına hâkim ve gün ışığından maksimum düzeyde faydalanabiliyor. 1+1’den 4+1’e kadar farklı büyüklüklerde toplam 68 daireden oluşan proje, çevreci ve doğal bir yaşam konsepti sunuyor. Proje; kapalı havuz ve spa, spor salonu, çok amaçlı toplantı salonu, çocuk oyun alanı gibi sosyal alanlarıyla da konforlu ve huzurlu bir yaşamın adresi olmayı vadediyor.

Mika Naturalist projesiyle ilgili konuşan Mika İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Yıldız, tasarladıkları çevre dostu projeyle ilgili olarak, “Kemerburgaz, Maslak-Zincirlikuyu hattında çalışanlar için hem şehrin içinde hem de yemyeşil doğasıyla bir o kadar da şehrin dışında kalan lokasyonlardan biri. Bunun yanısıra; üçüncü havalimanı, üçüncü köprü ve Kemerburgaz’dan geçecek raylı sisteme olan yakınlığıyla da değerini hızla katlayacak bir bölgede yer alıyor. Hem doğanın içinde huzurlu ve konforlu yaşamak isteyenler hem de yatırım yapmak isteyenler için de ideal” dedi.

Haberin Devamı

Merkezinde insan ve doğa var

Yıldız sözlerine şöyle devam etti; “Her projemizi geliştirirken insanı ve çevreyi merkezimize aldığımız gibi, Mika Naturalist’i de Amerikan Yeşil Binalar Sertifikası (USGBC) tarafından geliştirilen LEED Sertifikasyon Sistemi’ne uygun olarak tasarladık. Bu nedenle projemizin odağında çevrecilik var. Bulunduğu ortamın doğal güzelliklerine en iyi şekilde uyum sağlayan, teknolojinin ve mimarinin en üst seviyedeki imkanları kullanılarak tasarlanan, merkezine insan ve doğayı koyan bir proje.”