Gazete Vatan Logo
Magazin Natalie Portman'dan şok itiraf: Uçakta çift kişilik yatak...

Natalie Portman'dan şok itiraf: Uçakta çift kişilik yatak...

Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Cara Delevingne, Lea Seydoux, Rosanna Arquette ve Mira Sorvino'dan sonra Oscar ödüllü aktris Natalie Portman da başrolde Harvey Weintesin'in yer aldığı bir taciz skandalı anlattı.

Natalie Portman'dan şok itiraf: Uçakta çift kişilik yatak...

Natalie Portman, onlarca oyuncuya yıllar boyunca cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen 65 yaşındaki yapımcı Harvey Weinstein'ın kendisini bir uçak yolculuğuna davet ettiğini aktardı.

UÇAKTA ÇİFT KİŞİLİK YATAK!

Uçakta yalnızca kendisi, Weinstein ve bir çift kişilik yatak olduğunu farketmesi üzerine yolculuğu iptal ettiğini aktaran dünyaca ünlü oyuncu, hiç tacize uğramasa da benzer şekilde en az 100 ayrı taciz hikayesi bildiğini söyledi.

Oscar ödüllü Harvey Weinstein, birkaç ay öncesine kadar ABD'nin en önemli yapımcılarından birisi olarak görülüyordu. Ancak 5 Ekim tarihinde New York Times'ın haberi, kelimenin tam anlamıyla Hollywood'da fırtına kopardı. Haberde, Weinstein'ın onlarca kadın oyuncuyu taciz ettiği iddia ediliyordu. Gerisi çorap söküğü gibi geldi, yapımcıyı suçlayan kadınların sayısı 50'yi geçti.

Kendi adını taşıyan yapım şirketinden kovulan Weinstein hakkında ABD ve İngiltere'de soruşturma yürütülüyor. (Milliyet)