Gazete Vatan Logo

NASA ödüllü kardeşler Londra yolunda

NASA yarışmasında dereceye giren fakat maddi imkansızlıklar nedeniyle yurt dışında dil öğrenimi ödüllerini kullanamayan Serhat ve Onur Yüksel kardeşler, şarkıcı Haluk Levent’in kurucusu olduğu AHBAP ve THY’nin desteğiyle en büyük hayallerini gerçekleştirmek üzere Londra’ya hareket etti.

NASA ödüllü kardeşler Londra yolunda

NASA yarışmasında dereceye giren fakat maddi imkansızlıklar nedeniyle yurt dışında dil öğrenimi ödüllerini kullanamayan Serhat ve Onur Yüksel kardeşler, şarkıcı Haluk Levent’in kurucusu olduğu AHBAP ve THY’nin desteğiyle en büyük hayallerini gerçekleştirmek üzere Londra’ya hareket etti. Yolculuk öncesi Yüksel kardeşlerle görüntülü telefon konuşması yapan Levent, “Biz çok yokluklar çekip sonradan var olan bir halkın çocuklarıyız. Bu değerleri iyi bilmek gerekiyor. Ayrışmadan, ötekileşmeden birbirimize destek olabiliriz” dedi. Anne Ebru Yüksel de, “Şu anda yaşadıklarımız bizim için bir mucize. Çocuklarım çok heyecanlı, çok mutlu. Emeği geçen herkese, Anadolu Ajansına, Haluk Levent’e ve ekibine bu gururu bize yaşattıkları için çok teşekkür ederim” dedi.

A Eğitimin bir ay süreceğine işaret eden Serhat Yüksel ise “Dil eğitimi İngilizcemize büyük bir seviye atlatacak. Bu da geleceğimize yönelik bir artı puan olacak diye düşünüyorum.” değerlendirmesini yaptı.