Gazete Vatan Logo

Narin Park'ta son 50 Daire

Çerkezköy Narin Park'ta kira öder gibi daire sahibi olma şansı

Trakya'nın ilk modern ve büyük projesi Narin Park’ı Çerkezköy’de hayata geçiren Martı GYO, projenin ilk etabı Erguvan sitesinde satışlar tamamlanmasına rağmen, kiralamanın yanı sıra satın almaya yönelik talep sebebiyle, uzun vadeli olarak elinde tutmayı planladığı mülkiyetindeki kiralama amaçlı 50 daireyi satışa sunma kararı aldı. Kira yatırım değeri yüksek olduğu için GYO bünyesinde tutulan daireler, bölgedeki sanayi yatırımlarına bağlı nüfus artışına bağlı taleplere cevap verebilmek için satışa çıkıyor.
Kira öder gibi ev taksitleri...
Konforlu bir yaşamdan ve karlı bir yatırım beklenen her şeyi sunan Narin Park’tan daire alanlar, Martı GYO’nun sağladığı özel indirimli faiz oranından yararlanmanın yanı sıra, kira öder gibi ev taksitlerini ödeme şansını elde edecekler. 30 yıla kadar vadelendirme ve kişiye özel esnek ödeme planları ile daire sahipleri tercihlerine uygun geri ödeme imkanlarından yararlanacaklar.
Bahçeşehir Koleji işbirliği
Erguvan sitesi sakinleri hem çok daha iyi bir yaşamın, hem de yaptıkları akıllı yatırımın keyfini sürmeye devam ederken; bölgenin, sunduğu konfora göre en uygun fiyatlı ve en donanımlı projesi olmasıyla yoğun ilgi gören Erguvan Sitesi önümüzdeki eğitim öğretim yılında Bahçeşehir Koleji ile komşu olmaya hazırlanıyor.
2008 yılında Çerkezköy’de başlattığı konut yatırımlarını kısa sürede tamamlayarak Çerkezköy’e farklı bir yaşam konsepti kazandıran Martı GYO, Narinpark Projesi içeresindeki bir bölüm arazinin Bahçeşehir Kolejlerine 20 yıllığına kiralanmasına yönelik, Bahçeşehir Koleji ile bir niyet mektubu imzaladı
Bu iyi niyet anlaşması ile, Çerkezköy'de Bahçeşehir Okulları A.Ş. tarafından Narin Park içerisine özel bir kolej kurulacak. Kolejin, 2014 – 2015 öğretim yılında eğitime başlaması öngörülüyor.
Hızlı geri dönüş sağlayan bir yatırım projesi
Narin Park Erguvan Sitesi, İstanbul’a 45 dakika mesafede, proje çalışmaları devam eden 3. Havalimanı ve köprü bağlantısına ise 15 dakika mesafede yer alıyor. Hızlı tren projesi hayata geçtiğinde ise, 20 dakikada İstanbul’a ulaşabilecek uzaklıktaki Narin Park projesi, Çerkezköy’de geniş sosyal donanımlara sahip tek yerleşim birimi. Narin Park, ayrıca sahip olduğu ayrıcalıklar ve avantajlarla yatırımcısına rekor hızla kiralanma, kira çarpanı, artan emlak değeri gibi hızlı geri dönüş sağlayan bir yatırım projesi.
Erguvan Sitesi, 36.000 m²'lik alanda kurulu toplam 548 daireden oluşuyor. Erguvan Sitesi'nde 120 m²'den, 204 m²'ye kadar farklı tiplerde daireler bulunuyor. Projede, ankastre beyaz eşyalar, her blokta su deposu, görüntülü dijital intercom sistemi, her daire için ayrı depo alanı, her blokta TSE standartlarında, biri yük taşımaya elverişli olmak üzere 2 hızlı asansör, jeneratör destekli kombili ısıtma sistemi, özel dış mekân peyzaj uygulaması ve 24 saat güvenlik gibi avantajlar sunuluyor.
Sitenin sosyal yaşam alanlarında ise, 250 m² yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun parkı, açık otopark, kapalı sosyal tesis alanı, fitness, sauna ve açık spor alanları yer alıyor. Proje, çevredeki okullara, hastanelere ve KİPA alışveriş merkezine de yürüyüş mesafesinde.
Sosyal aktivitelerle yaşam kalitesini artıran Erguvan Club ise, çocuklara yönelik drama eğitimleri, havuz başı açık hava sineması, yetişkinliklere yönelik pilates, havuz başı terasta flüt ve gitar dinletileri, halk oyunları, fotoğrafçılık, doğa yürüyüşleri gibi hobi kulüpleri ve çeşitli eğlence aktivitelerini geniş bir yelpazede ücretsiz olarak sunuyor.
Bugüne kadar yatırımlarının bulunduğu bölgelerde eğitim ve öğretimin kalitesinin artmasına destek olacak birçok projeye imza atan Narin ailesi, Çerkezköy'de Nurullah Narin İlköğretim Okulu, Pakize Narin Anadolu Lisesi, Türk Tekstil Vakfı Metem Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi, Halit Narin Çok Programlı Lisesi ve İnci Narin Yerlici İlkokulu'nu açtı. Narin ailesi ayrıca Tekirova, Antalya'da Halit Narin İlköğretim Okulu, Orhaniye Marmaris'te İnci Narin İlköğretim Okulu, İçmeler Marmaris'te Halit Narin Anadolu Turizm Meslek Lisesi ve Germir Köyü Kayseri'de Nurullah Narin-Pakize Narin Germirli İlköğretim Okulu'nu da hayata geçirdi.
Narin Park İletişim Bilgileri:

Haberin Devamı