Gazete Vatan Logo

Nakliye sektörü online platformda

Yük veren firmaların yüklerine araç, nakliye firmalarının ise araçlarına yük bulması uzun bir süreç gerektiriyor.

Transportx.com, nakliye sektöründe zamandan ve maliyetten tasarruf sağlayacak bir yeniliğe imza atıyor. Araç için yük, yük için araç sağlayan Transportx.com nakliye sektörünün arama motoru olma yolunda hızla ilerliyor. Ücretsiz üyelik imkanı sunan site, sektörün tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Yük veren firmalar için uygun araç, nakliye firmaları için kriterlere uygun yük bulmak uzun bir süreç gerektiriyor. Her iki tarafın ihtiyaçlarını karşılamak, bunu yaparken de zamandan ve maliyetten kazanç sağlayacak Transportx.com nakliye sektörünün arama motoru olma yolunda hızla ilerliyor.


Online platformda yük veren ve araç sahiplerini buluşturan Transportx.com, yük bilgileri, yükün alınacağı ve bırakılacağı konum, araç tipi, fiyat gibi farklı filtre seçenekleriyle en uygun listeyi üyelerinin karşısına çıkarıyor. Ayrıca yük veren firmaların parsiyel ve boş dönüş aramaları yapabilmelerinin yanı sıra özel proje/ADR taşımacılığı için de araç bulabilme fırsatı tanıyor. Sistemi bu şekliyle forwarder firmalar da kullanabiliyor. Sisteme üye nakliye firmaları, sefer takvimlerini ne kadar güncellerse, o kadar fazla boş dönüş ve parsiyel aramalarında çıkıyor ve araçlarına yük bulabiliyor. Böylece daha fazla ek kazanç elde edebiliyor.


Transportx.com, üyelerinin güvenli iş birliği yapabilmesi için belgesiz hiç bir üyeyi sisteme dahil etmiyor. Transportx.com’a ücretsiz üye olmak için www.transportx.com’u ziyaret edin.

Haberin Devamı