Gazete Vatan Logo

Nakil kalple düğün mutluluğu

Ankara’da Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde 2008 yılının Temmuz ayında yapılan kalp nakliyle sağlığına kavuşan 26 yaşındaki Canan Özdemir, memleketi Sivas’ta esnaf 27 yaşındaki Serhan İnal ile dünya evine girdi. Düğüne, kazada ölen ve kalbi Canan Özdemir’e nakledilen Hilal Küçükgündüz’ün annesi Halime, babası Ahmet Küçükgündüz, kalp naklini gerçekleştiren Prof. Dr. Mehmet Emin Özdoğan ve Canan Özdemir’den çıkarılan kalbin aort kapağının nakledildiği Ramazan Karataş da katıldı.

Gelin Canan Özdemir ise “Onca şeyler yaşadıktan sonra bugün buralara gelip sevdiğim insanla evlenmek güzel bir duygu. Sağolsun Emin hocam, Halime annem, Ahmet babam sayesinde bugünlere geldim. Ve hayattayım. Onlara minnettarım hepsine teşekkür ediyorum. Bana emeği geçen, yardım eden, bıkmadan usanmadan beni iyileştirmeye çalışan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Kalbi verilen Hilal Küçükgündüz’ün annesi Halime Küçükgündüz ise “Ben bir kızımı kaybettim benim altı tane evladım var. Altı tane evlat sahibi oldum. Şimdi kalbi takılan Canan kızımı gelin ediyoruz. Çok mutluyuz onu mutlu görüyoruz. Onu mutlu görmekten de biz mutlu oluyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Baba Ahmet Küçükgündüz, “Kızımızı kaybettik. Ama diğer bir kızımızı kazandık. Hayattaki bütün mutlulukların onun olmasını diliyorum. Bundan sonraki yaşantısında başarılar diliyorum. Allah acı günlerini göstermesin. Bu acılar bir daha çektirmesin” dedi.