Gazete Vatan Logo

N'Olur Ayrılalım 3. bölüm tanıtımı yayınlandı!-izle

N'Olur Ayrılalım yeni bölümün ilk ipuçları ekranlara sızdı. N'olur Ayrılalım daha ilk bölümlerinde izleyicisine kendini sevdirdi. N'olur Ayrılalım dizisinin yeni bölümü seyircisiyle kavuşmak için gün sayıyor!

N'Olur Ayrılalım 3. bölüm tanıtımı yayınlandı!-izle

N'olur Ayrılalım dizisi daha ilk bölümlerinden heyecanla beklenmeye başladı. N'olur Ayrılalım senaryosuyla izleyiciler ekran karşısına geçti. Yapımcılığını Osman Sınav’ın, yönetmenliğini ise oğlu Yusuf Ömer Sınav’ın üstlendiği N'olur Ayrılalım'ın başrollerinde Gürgen Öz, Nilay Duru, Aras Aydın, Nilperi Şahinkaya gibi genç ve sevilen oyuncular bulunuyor. Fox Tv ekranlarını süsleyen N'olur Ayrılalım Cuma günü 20.00'de sevenleriyle buluşuyor.

N'OLUR AYRILALIM 3. BÖLÜM FRAGMANI

Birlikte olup ayrıldığı her kızın, hayatının aşkıyla evlendiğine inanılan modern bir Telli Baba (Aras Aydın) ve onu televizyon şovuna dönüştürmeye çalışan Turgay’ın (Gürgen Öz) eğlenceli hikayesinin anlatıldığı dizide, Nilay Duru’nun canlandırdığı Azize karakteri ise, iki erkek arasında hayatının aşkını bulmaya çalışıyor.

N'OLUR AYRILALIM 2. BÖLÜM ÖZETİ

Nolur Ayrılalım operasyonu başladı!! Peki, herşey Turgay Atalay’ın planladığı gibi mi gidiyor? Tabii ki hayır, çünkü Esas Kızımız Azize korkuyor. Ya Ulaş ona gerçekten aşık olursa ya hemencecik kendini kaptırırsa? Esas Oğlanımız Ulaş’ın ise derdi başkadır; ya Azize ile de ayrılırlarsa günün birinde? Ya kehanet gerçekten doğruysa ve Azize de gider hayatının aşkını bulursa? O zaman ne yapmak lazım?

Haberin Devamı

Azize ile hiç sevgili olmamak lazım! Ancak, hiçbir şey düşündükleri gibi gitmez! Çünkü, ne Azize’de Turgay’a karşı koyabilecek güç vardır ne de Ulaş’da Azize’den uzak durabilecek metanet.Nadir

N'OLUR AYRILALIM 2. BÖLÜM TAMAMI İÇİN TIKLA

Erciyeslinin tehditleri yüzünden Ilgazoğlu şirketine sızan Temmuz’un ise patronu olan Yusuf isimli “hanzo betonla” derdi büyüktür. Zira, bu birbirine tamamen zıt iki karakterin uyum içinde çalışması mümkün değildir. Fakat, zıt kutupların birbirini çektiği de bir gerçektir!Azize, Ulaş ile birlikte vakit geçirmekten yavaş yavaş keyif almaya başlarken bir yandan da yaptığı sakarlıklar ve saçmalıklar yüzünden Turgay’ı delirtmeye devam etmektedir!

Tüm bu yaşanan karmaşa ise Azize’nin çok önemli bir şeyi unutmasına sebep olur; asıl baş belasını! Tam da her şeyin güzel gittiği bir anda Azize ve Ulaş ilişkisinin ortasına bomba gibi düşecektir o Halim isimli bela!

Haberin Devamı