Gazete Vatan Logo

N Loft ATO Congresium’da fark yarattı

Gayrimenkul sektörünün başkent Ankara’daki en büyük buluşması gerçekleşti.

Bodrum inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden Bitez inşaat,9-12 EKİM 2014 tarihinde Ankara ATO Congresium’ da Urla Zeytinalanı bölgesinde startını verdiği prestij projesi “NLOFT” ‘u tanıtmak üzere katılımcı olarak yerini aldı.
Gayrimenkul sektörünün başkent Ankara’daki en büyük buluşması, sektörün lider kuruluşları, en seçkin konut ve işyeri projeleriyle 9-12 Ekim 2014 tarihlerinde bir araya geldi.
BİTEZ İnşaat NLOFT Projesi ile tek İzmir firması olma ayrıcalığını yaşadı.
4 gün süren fuarda proje konsepti, lokasyonu, ödeme koşulları ve hızla gelişen, büyüyen inşaat sektöründe, marka değeri kazanmış ya da bu yolda ilerleyen, yenilikçi, gelişmelere açık, çağımız beklentilerine uygun yapılar üreten lider kuruluşlar arasında yerini almayı hedefleyen Bitez İnşaat, “Kusursuz Aşk” ”NLOFT” Urla Projesiyle Başkent’ ten tam not aldı.
Ahmet TURAN; Ankara’lıların Urla lokasyonuna hayranlığı ve projemize gösterdikleri ilgi üzerine bu fuarda yer alma kararı aldık. Katılımımızla gördük ki; İzmir genel olarak ilgi gören bir şehir iklimi, havası,yaşam tarzı ve sosyal imkanları Ankara başta olmak üzere diğer büyük şehirlerden oldukça ilgi görüyor;
Fuar boyunca , Urla NLOFT Projemiz ve Bodrum’ da tamamlanmış projelerimizin yanı sıra henüz hayata geçme aşamasında olan Bodrum Yalıçiftlik ve İzmir Çeşme projelerimizde ilgi gördü.Yani katılımımız İzmir Urla’nın Bodrumun ve Çeşme’nin ilgi odağı olmasını sağladı daha yakından tanıma şansı bulan Ankara’ lıların en büyük arzusu Ege’ de yaşamak.dedi
Bu fuar, NLOFT Projesinin sadece İzmir değil Türkiye çapında duyulduğunun ve başarılarımızın tasdikidir diyerek sözlerine devam eden Ahmet Turan; kaliteden ödün vermediklerini belirterek, Dünya standartlarında hizmet sunma hedefi ile geliştirdiğimiz çağdaş projelerle; sektöre yeni bir soluk getiriyoruz. dedi.
Bitez İnşaat, Ahmet TURAN (İnşaat Mühendisi, “İ.T.Ü”) ve Mustafa TURAN (Y. Mimar, “ BTÜ”) ortaklığında 2010 yılı itibari ile yeni bir atılıma geçmiş olup yurt içi ve yurt dışı projeler üreterek dünya standartlarında hizmet sunmayı hedeflerken inşaatlarındaki hızlı ilerleyiş ve kaliteden ödün vermemesi ile biliniyor. 2014 Haziranda temellerine başladığı NLOFT %70 aşamasına ulaşmış durumda.Ve şimdi İşbankası garantörlüğü, kişiye özel planlamaları ile NLOFT ‘ta” KUSURSUZ AŞKI” seçenlerin yüzünü güldürüyor..

Haberin Devamı