Gazete Vatan Logo

MyVia Bahçe Satışları 55 Günde Tamamlandı

MYVIA Bahçe projesi yenilikçi yaklaşımının yanı sıra otogara, havaalanına ulaşım kolaylığı ile de yoğun ilgi gördü.

İnşaat ve sağlık sektöründe seçkin projeler yaratan Gözde Grubunun Bornova’da inşa etmeye başladığı MYVIA Bahçe Projesi’nin I. Etap satışları 55 günde tamamlandı.

Gözde Grubu’nun Ontan İnşaat ile birlikte inşa etmeye başladığı; İzmir Bornova’da Çevre Yolu’na, Ege Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi, Şifa Tıp Fakültesi, Forum Bornova ve Bahçeşehir Kolejine komşu olarak konumlandırılan MYVIA Bahçe projesi yenilikçi yaklaşımının yanı sıra otogara, havaalanına ulaşım kolaylığı ile de yoğun ilgi gördü.

1+0 (Single), 1+1 (Classic ve Big), 2+1 (Maxi ve Large) 1+1 Dubleks daireler ile ofis ve otel katlarının, mağazaların yer aldığı proje ayrıca yoga alanları, barbekü locaları, açık hava sineması, havuz ve fitness salonu, hobi bahçeleri, toplantı salonu, konferans salonu, kafeterya, sauna, Türk hamamı, oyun odası, teleskop keyfi gibi farklılıkları ile diğer projelerden ayrılan MYVIA Bahçe I.

Etap satışları sadece 55 günde tamamlandı.

II. Etap satışlarının başladığını belirten Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Opr.Dr. Kenan Kalı “I. Etap satışlarımızın sadece 55 gün gibi bir sürede tamamlanması bize gösterilen güvenin bir işareti. MYVIA Bahçe projemizden şu ana kadar yapılan satışlarda yöneticilerin, doktorların, akademisyenlerin ve serbest meslek sahiplerinin ön plana çıktığını gözlemledik. MYVIA bahçe hem konumu hem de ofis ve ev hayatını bir arada sunması nedeniyle oldukça fazla ilgi gördü. II. Etap satışlarımızın da bu kadar kısa sürede tamamlanacağına inanıyoruz.

MyVia Bahçe İletişim Bilgileri:

Web: www.myviabahce.com

Haberin Devamı