Gazete Vatan Logo

Müzikal bir filmde oynamak hayalim

Oyuncu ve şarkıcı Merve Deniz İnziva şarkısıyla büyük beğeni topluyor. Deniz şarkıcılık ve oyunculuğu bir arada yürüteceğini ve hayallerini anlatıyor.

Müzikal bir filmde oynamak hayalim

Yeni çalışmanız İnziva ile iyi bir çıkış yaptınız... “İnziva” çok içimde bir yerlerden çıkıp geldi, o yüzden daha çıplak ve samimi, hal böyle olunca da dinleyici tarafından kucaklanması beni çok mutlu ediyor.

Bir filmle oyunculuğa da adım atmıştınız. Bu anlamda yeni projeleriniz olacak mı?

Geçtiğimiz yıl “Cinni” isimli korku filminde rol aldım. Benim için tarifsiz bir deneyimdi, korku en sevdiğim türlerden ikincisidir sinemada. Birincisi de animasyon. Animasyonlara dublaj ile dahil oluyorum, korku sinemasında da oyuncu olarak var olmak çok keyifliydi. Oyunculuk müzikle paralel yol aldı, bundan sonra da gelecek projeler üzerinden uygun şekilde ilerleyeceğim. Gönlümde yatan müzikal bir sinema filminde rol almak.

Bu yolda en büyük şansınız ne oldu?

Şans yerine sahip olduğumuz yetenek ya da yaptığımız iş her ne ise onunla ilgili ‘çok çalışmaya’ inanıyorum. Ama tabi ki iyi niyet ve emekle yapılan her iş için de kapıların daha kolay açıldığına inancım tam. Benim şansım birlikte çalıştığım harika insanlar.

Haberin Devamı

10 yıllık bu yolculukta heyecanınızı korumayı nasıl başardınız?

O hiç zor olmadı... O kadar büyülü bir mesleğe sahibiz ki bunun için hep şükrediyorum… Sahneye ilk adım atışta, mikrofon başına her geçişte, her bestemi tamamladığımda o kalbimin hızlı atmasını sağlayan duygu orada oluyor. Bir de müzikte sonsuz lezzetler var yerli yabancı takip ettiğim işler de

Sabrettiğim çok oldu

Peki bu dünyada var olmak ne kadar zor? İstikrarlı olmak için bir insanda sabır mı olmalı inat mı?

Bence sabır… İnat insanın kendisine biraz zarar verir. Sabır daha suyun akışıyla birlikte yol almak gibi. Kendi adıma sabretmem gereken çok zaman yaşadım. Müzik piyasası iyinin de kötünün de var olduğu sürekli bir döngü içinde. Kıymetli olan, trendler ya da etraflıca çizilmiş planlanmış işlerdense samimi ve gerçek işler ortaya koymak. öyle işler hep karşılığını buluyor.