Gazete Vatan Logo
Magazin Müzik şirketleri birbirine girdi...

Müzik şirketleri birbirine girdi...

Müslüm Gürses paylaşamadılar! Üst üste iki farklı albüm...

Eflatun Müzik, '45 Yıllık Baba Şarkılar' projesinin ikincisi için kolları sıvadı. Elenor Müzik ‘sıfır kilometre Müslüm' şarkılarıyla karşı hamle yaptı.

Akşam'ın haberine göre, Elenor ve Eflatun müzik, geçen yıl hayatını kaybeden Müslüm Gürses'in anısına çıkartacakları albümle yeni bir savaşın startını verdi. Eflatun müzik, Gürses'in anısına çıkardığı '45 Yıllık Baba Şarkılar' adlı projenin ikincisi için Eflatun Müzik'in sahibi Medeni Uçar, düğmeye bastı.

‘ÇAKMA DEĞİL, 104 ŞARKI YENİ'

45 ünlü ismin ‘Gürses'in 45 hit parçasını seslendirdiği projenin devam serisinde bu kez genç yetenekler ön plana çıkacak. Öte yandan Gürses'le 40'tan fazla albüme imza atan Elenor Müzik'in patronu Muhteşem Candan da arşiv taramasını tamamladı. Daha önce elinde 5 albüm çıkartacak kadar yeni Müslüm şarkısı olduğunu söyleyen ünlü prodüktör, önümüzdeki günlerde albümü piyasaya sürecek. Candan proje için şunları söyledi: Elimizde gün yüzüne çıkmamış 104 tane şarkı mevcut. Bu da Müslüm Baba on yıl daha ölmeyecek demektir. Elimizdeki kayıtlarla en az 10 albüm yapılır. Hiç kimse merak etmesin. Bu diğerleri gibi çakma bir albüm olmayacak...

İLK ALBÜM MAHKEMELİK OLMUŞTU

Müslüm Gürses'in ölümünden kısa süre sonra Eflatun Müzik, ‘45 Yıllık Baba Şarkılar' adlı çalışmayı piyasaya sürmüştü. Gürses'in hayat arkadaşı Muhterem Nur ise kendisine haber verilmeden yapılan albüme sert tepki gösterip dava açmıştı. Ancak iki taraf arasında daha sonra uzlaşma sağlanmıştı.

Haberin Devamı