Gazete Vatan Logo
Magazin Müzik ödüllerinde kıyafetler yarıştı

Müzik ödüllerinde kıyafetler yarıştı

Amerikan Müzik Ödülleri'ni favoriler kazandı. Geceye damgayı seksi kıyafetli yıldızlar vurdu

Bu yıl 31'incisi düzenlenen Amerikan Müzik Ödülleri, önceki gün Los Angeles'taki Shrine Oditoryumu'nda yapıldı. Jennifer Lopez'den Celine Dion'a, Justin Timberlake'ten Ricky Martin'e kadar birçok ünlü sanatçı ödül kazandı. Amerikan Müzik Ödülleri aslında her yıl ocakta düzenleniyordu. Ancak bu yıl Oscar, Altın Küre ve Grammy ödülleri ile çakışmaması için iki ay önce dağıtıldı. ABC Televizyonu'ndan canlı yayınlanan törende ödül kazananlar, 20 bin kişinin katıldığı bir oylama sonucunda belirlendi.

Derin dekolte
Gecede dikkat çeken bir diğer nokta ise kadın konukların kıyafetleriydi. Dekoltede sınır tanımayan ünlüler şıklık yarışına girdi. Törende kazananlar kadar, kazanamayanlar da giysileriyle göz kamaştırdı. En çok dikkat çekenlerden biri oyuncu Roselyn Sanchez'di. Sanchez'in giydiği kırmızı kıyafetin derin göğüs dekoltesi büyük ilgi topladı. Şarkıcı Jessica Simpson ise derin sırt dekolteli bir kıyafet seçti. Simpson, gazetecilerin ısrarları üzerine arkasını dönerek poz verdi.

Kid eski nişanlısı Pamela Anderson ile geldi
Pop-rock dalında En İyi Erkek Şarkıcı Ödülünü kazanan Kid Rock ve kısa süre önce ayrıldığı nişanlısı Pamela Anderson törene birlikte katıldı. Gazetecilerin "Tekrar beraber misiniz?" sorusu üzerine, Anderson, "Ne? Çok şaşırdım. Onunla Hollyvvood' un her köşesinde karşılaşabilirim" dedi. Pamela Anderson, kısa bir süre önce eski kocası Tommy Lee ve çocukları ile birlikte görülmüştü.

Haberin Devamı