Gazete Vatan Logo
Magazin Mutlu Ol Yeter yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Mutlu Ol Yeter yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

ATV'nin sevilen dizisi Mutlu Ol Yeter son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Yeni bölümde Can ve Babür'ün başına yine neler gelecek? Mutlu Ol Yeter yeni bölüm fragmanı yayınladnı mı?

Mutlu Ol Yeter yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

ATV'nin sevilen dizisi Mutlu Ol Yeter son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Yeni bölümde Can ve Babür'ün başına yine neler gelecek? Mutlu Ol Yeter yeni bölüm fragmanı yayınlandığı an haberimizde olacak...

MUTLU OL YETER BÖLÜM FRAGMANI

Mutlu Ol Yeter son bölümde neler yaşandı?

Zeynep, Dubai'ye gitmekten vazgeçip Güneş'in ofisindeki işini de bırakır. Bu haber Can'ı çok heyecanlandırır. Can ve Babür köfteci dükkânını tekrar açarak Zeynep'i dükkâna ortak etmeye karar verirler. Zeynep de bu fikre olumlu bakınca, dükkânı açmak için çalışmaya başlarlar. Ancak önlerindeki tek engel Can'ın tembelliği değildir, Güneş de bu işi engellemek için elinden geleni yaptı..

Ali Atay, Ertan Saban, Öner Erkan, Aslı Enver'den sıcacık bir mahalle komedisi...

Birçok ünlü ve başarılı ismin rol aldığı ''Mutlu Ol Yeter'' atv'de başladı...

Sıcacık mahalle havasını verebilmek için gerçek bir mahallede çekilen "Mutlu Ol Yeter" İstanbul'da hiç bilinmeyen "istasyon" semtinde geçen, içinde aşk, komşuluk ve herkesin kendinden bir şey bulabileceği bir hikâyeyi anlatıyor.

Haberin Devamı

Dizide Ali Atay (Can) ,Öner Erkan(Güneş) , Ertan Saban ( Babür), Aslı Enver (Zeynep) Sait Günay ( Ziver ) ,Tülay Bursa (Şerife) , Seda Türkmen ( Ayşe), EfeTuncer (Vefa) , Ayten Uncuoğlu ( Azize Afife) , Fırat Albayram ( Devrem), NilGünal ( Nurten) , Yılmaz Gruda ( Ziya) , Erkan Üçüncü ( Bakkal) , Metin Büktel ( Medik) , Bülent Seyran ( Kamer), Göktay Tosun ( Manav) , Bedia Begovska (Rona) , LuranAhmedi ( Dayı) , EMRE ERTUNÇ- KUBİLAY ÇAMLIDAĞ- EROLALPSOYKAN ( Kahve Üçlüsü) karakterlerine can veriyor.

Mehmet Yiğit Alp imzalı, senaryo danışmanlığını Yiğit Özgür'ün yaptığı ve ilk bölümünü Kerem Çakıroğlu'nun yönettiği diziyi 2. bölümden itibaren bir çok dizide yardımcı yönetmenlik yapan ve Annem Uyurken dizisini de yöneten Başak Soysal yönetecek.