Gazete Vatan Logo

Mütekabiliyete sınır getirilmeli!

88 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan Maximoon'un kilit isminden önemli açıklamalar...

Daireleri neredeyse tükenen Maximoon Evleri'ni hayata geçiren Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe, mütekabiliyet ve yabancıya satış ile ilgili önemli görüşlerini Milliyet'le paylaştı.

Maximoon projesi ve kampanyaları hakkında detaylı bilgi için tıklayın!

Esenyurt'ta geliştirilen Maximoon projesinde 88 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan dairelerin, kısıtlı sayıda kaldığı bilgisini paylaşan Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe'ye, kentsel dönüşüm hakkında da fikirlerini sorduk.

"Mütekabiliyeti tabi ki destekliyorum. Türkiye'ye döviz girişi ne kadar fazla olursa ekonominin de o derece hareketleneceği kanaatindeyim." diyen Mehmet Yalçıntepe sözlerini şöyle devam ettirdi: "Mütekabiliyete şans verilmeli ama detayları düşünülmeli. Gruplar halinde yüksek metrekare satışlar Türkiye'ye zarar verebilir. Ama sınırlı bir şekilde destek verilmeli. Bundan 10 -20 sene sonra zorluklarla ve sorunlarla karşılaşmamak adına şimdiden önlem alınmalı diye düşünüyorum."

Sınırları kontrollü şekilde getirilirse Türkiye ekonomisi için çok hareketlendirici bir yaptırımı olacağını ifade eden Mehmet Yalçıntepe, girişimciler olarak daha iyi projeler üreterek yabancı ve yerli yatırımcıları çekmek gayreti içerisinde olduklarını da sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Proje sayfamızı gördünüz mü?