Gazete Vatan Logo

Mustela'dan yeni pişik kremi

Avrupa’nın 1 numaralı Fransız bebek markası ‘Mustela’ dünyada ilk kez pişik koşullarını laboratuvar ortamında oluşturduğu bebek cildi üzerinde yaptığı testlerle yeni pişik kremini geliştirdi.

Vitamin Barrier Cream 1.2.3 pişik kremi; pişiği önlemeye, cildi yatıştırmaya ve onarmaya yardımcı formülü ile Mehmet Ustaoğlu İletişim Danışmanlığı tarafından Les Ottoman Otel’de gerçekleşen kahvaltıda tanıtıldı.

Gazeteci Yazar Nora Romi’nin modaratörlüğünde gerçekleşen, Alerji Uzmanı Pediatrist Prof.Dr Reha Cengizlier ve Expanscience Laboratuvarları Pazarlama Müdürü Gülçin Gülün Koz’’un konuşmacı olduğu basın toplantısına çok sayıda basın mensubu ve Oyuncu Şebnem Özinal katıldı.

Bebeğin cildi dış saldırılara karşı kırılgandır. Gelişmemiş koruyucu cilt tabakası ve cilt problemlerine yatkınlığı nedeniyle pişik oluşumuna karşı savunmasızdır. Dolayısıyla sadece fiziksel olarak değil, pişiği oluşturan iç faktörlere karşı da korunmalıdır. Mustela, pişik koşullarının suni ortamda oluşturulduğu ilk bebek cildi modelini geliştirerek pişik problemine devrimsel bir çözüm sunuyor. Maksimum düzeyde pişiği önlemeye, cildi yatıştırmaya ve onarmaya yardımcı formülüile annelerin ihtiyaçlarına tam bir çözüm sunuyor.Ürün Çinko oksit ile fiziksel koruma sağlarken, Patentli aktif içerikler Avokado özü ile cildi destekler, Alkasya Oxeoline ile yatıştmasına yardımcı olur ve Ayçiçeği yağı distilatı ile cildin güçlenmesini teşvik eder.

Haberin Devamı

8 yılı aşkın süredir Türkiye pazarında olan Mustela markasının başarısından ötürü markanın üreticisi Fransız Expanscience Laboratuvarları Türkiye pazarına yatırım yapmaya karar vermişti. Bu bağlamda 2013 Mayıs ayında Türk distribütörünü satın alarak %100 Fransız sermayeli Expanscience Laboratuvarları Türkiye firması olarak Türk pazarına girmişti. Bebek cildi ve romatoloji alanında uzman olan Expanscience Laboratuvarları dünya çapında 11 bağlı şirketi ve toplam 85 ülkede distribütörleriyle Mustela markasını global bir marka haline getirmiştir. 1950 yılından bebek cildinin sağlığına adanmış olan firma, geçen yıl 250 milyon Euro’luk bir ciroya ulaşmıştır.