Gazete Vatan Logo
Magazin Müstakbel gelin destek bekliyor

Müstakbel gelin destek bekliyor

Ukrayna temsilcisi Ani Lorak, “gönül bağı olan” Türkiye’den destek beklediğini dile getirdi.

EUROVISION Şarkı Yarışması’nın en favori adaylarından birisi olan Ukrayna temsilcisi Ani Lorak, “gönül bağı olan” Türkiye’den destek beklediğini dile getirdi. Türk restoran işletmecisi Murat Nalçacıoğlu’nun sevgilisi olan Ani, iki yıl önce Eurovision’a katılan vatandaşı Ruslana gibi kendisinin de Türkiye’den yüksek puan almayı umduğunu dile getirdi.

“Çok başarılı bin insan”

Ani ile yakında evlenmeyi planlayan Murat ise Nalçacıoğlu ise “1 numara” olarak nitelendirdiği sevgilisinin yarışmada Türkiye’den tam not alacağına inandığını söyledi. Ani ile Kiev’deki restoranında tanıştığını ifade eden Nalçacıoğlu, “O çok başarılı bir insan, Eurovision’u kazacağına inanıyorum” diye konuştu. Ani Lorak’ın ismi tersten okunduğunda Karolina olunuyor.

BİRLİKTE RESTORAN İŞLETİYORLAR

Ukrayna’nın en ünlü şarkıcılarından biri olan Ani Lorak, Türk sevgilisi Murat Nalçacıoğlu’nun sahibi olduğu Angel (Melek) isimle restoranın işletmesiyle de ilgileniyor.

KAYAHAN

İyi bir derece alacaklar

İngiltere temsilcisini çok enerjik buldum. Mor ve Ötesi’nin ise iyi bir derece alacağını düşünüyorum. Eurovision Şarkı Yarışması, bugün bizim yarıştığımız zamandan çok farklı. Oylar SMS’le geldiği için kimin çok telefonu varsa o kazanıyor. Yarışmaya siyaset karıştığını tam olarak söyleyemem ama bir ülkenin başbakanının başka bir ülke hakkında söylediği bir tek söz bile oyların gelmesine ve gitmesine neden oluyor.



SİBEL TÜZÜN

Sahne tecrübesi avantaj

MOR ve Ötesi’nin ilk 10’a girmesinin büyük ihtimal dahilinde olduğunu söylüyorum. Çünkü onların en büyük avantajı, sahne tecrübelerinin olmaları. Bu arada Eurovision yarışmacıları arasında şarkıları çok iyi olduğu halde sahne tecrübesi olmayan çok ekip var. Ben de, Sertab Erener, Kenan Doğulu da bu avantajı yaşadık.

NECO
Sürpriz yapabilirler


Mor ve Ötesi’ne başarılar diliyorum. Bu çocukların yaptığı müzik tarzı bana göre değil ama kendilerine hürmetim var. Sonuç hayal kırıklığı da olabilir, beklenmedik bir sürpriz de. Finale bu gözle bakılmalı. Bu yüzden yarışmada kimseyi favori olarak göremiyorum.

ALİ KOCATEPE
Şansları yüksek


Siyaset yıllarca hep çok etkili oldu. Biz de her zaman olumsuz etkilendik. Ama artık eskisi gibi değil diye düşünüyorum. Siyasetin de pek etkileyeceğini sanmıyorum. İyi bir ekip, iyi bir çalışma yaptılar. Mor ve Ötesi’nin finalde büyük şansı olduğunu düşünüyorum.

İZZET ÖZ
Doğru bir seçimdi


Grubumuza çok güveniyorum. Türkiye’deki müzikal gelişimi Mor ve Ötesi çok güzel gösterdi. Benim ülkemin popüler müzik anlayışını, geldiği noktayı çok güzel lanse ediyorlar. En az 20 ülkenin bizim tanıtım görüntülerimizi izledikten sonra ağızlarının suyu akmıştır.

Haberin Devamı