Gazete Vatan Logo
Magazin Mustafa Uğurlu genç sevgilisiyle yakalandı

Mustafa Uğurlu genç sevgilisiyle yakalandı

60 yaşındaki ünlü oyuncu, genç sevgilisiyle Cihangir sokaklarında objektiflere yakalanınca ne yapacağını şaşırdı.

Mustafa Uğurlu genç sevgilisiyle yakalandı

Usta oyuncu Mustafa Uğurlu, genç sevgilisiyle Cihangir sokaklarında görüntülendi. Ne yapacağını şaşıran Uğurlu, soruları geçiştirmek için oldukça çaba harcadı.

SEVGİLİSİ YANINDAN UZAKLAŞTI

Usta oyuncunun, sevgilisiyle ilgili soruları geçiştirmek için verdiği çaba görülmeye değerdi. 'Ağır Roman' filmiyle Altın Portakal'da 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazanan Mustafa Uğurlu, önceki akşam Cihangir'de objektifimize yakalandı. 60 yaşındaki oyuncu, 20-25 yaşlarındaki genç sevgilisiyle görüntülenince ne yapacağını şaşırdı. Sevgilisi oyuncunun yanından uzaklaşmaya çalışırken, Uğurlu, sorulan sorulara anlamsız cevaplar vererek şaşırttı.

NE DEDİĞİ ANLAŞILMADI

Sevgilisi hakkında sorulan soruları, "Ben kırk yıllık tiyatrocuyum. Figüranlığı ben mi yapacağım, senaryo kadar para da benim için önemli." diyerek cevapladı. Sorunun yanındaki genç kadınla alakalı olduğunun hatırlatılması üzerine Uğurlu, "Kapı gibi emekli maaşım var, bakarım kendime." diye konuyu değiştirmeye çalıştı. Oyuncu, "Türkan Şoray'ı tebrik ediyorum çok iyi iş yaptı." diyerek gözden kayboldu.

Haberin Devamı