Gazete Vatan Logo
Magazin Mustafa Sandal’dan ‘barıştılar’ iddiasına jet yanıt

Mustafa Sandal’dan ‘barıştılar’ iddiasına jet yanıt

Mustafa Sandal’ın geçtiğimiz yaz ayrıldığı sevgilisi Melis Sütşurup’la barıştığı iddia edilmişti. Geçtiğimiz akşam Edis’le yemek yiyen Sandal, iddialara yanıt verdi.

Mustafa Sandal’dan ‘barıştılar’ iddiasına jet yanıt

Altı aylık aşklarını geçtiğimiz yaz sonlandıran, Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Birkaç gün önce Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘2.Sayfa’ programında; Sandal ve Sütşurup'un yeniden bir araya geldikleri iddia edilmişti.

Ancak Mustafa Sandal iddiaları jet hızıyla yalanladı.

Önceki akşam Etiler’de Edis Görgülü ile yemek yiyen Sandal, mekan çıkışı "Edis’in konserine gidemediğim için ona yemek borcum vardı. Güzel bir akşam yemeği yedik" dedi. Ardından muhabirlerin "Eski sevgiliniz Melis Sütşurup'la tekrar barıştığınız doğru mu?" sorusuna yanıt veren popçu:

"Arkadaşlar her şeyi ocak ayında çıkacak kitabımda anlatacağım. Melis Hanım'la barıştığımız haberleri doğru değil" diyerek, haberleri yalanladı.

Melis Sütşurup ayrılık sonrası eski sevgilisi Mustafa Sandal için, "Mustafa hakkında tesadüfen öyle bir şey öğrendim ki ilişkiyi hemen bitirdim. Zaten öncesinde de midemi bulandıran çok şey vardı" demişti. (Milliyet Cadde)