Gazete Vatan Logo

Mustafa Koç'u Anma Turnuvası başladı

Kemer Country Club, kulubün kurucu üyesi ve Türkiye’de golfün gelişmesinde büyük emeği olan Mustafa Vehbi Koç adına düzenlenenen Anma Turnuvası’yla golfçüleri buluşturuyor. Dün başlayan turnuva yarın sona erecek.

Mustafa Koç'u Anma Turnuvası başladı

Birbirinden önemli golf turnuvalarına ev sahipliği yapan, Kemerburgaz’da bulunan Kemer Country Club, bu kez çok daha anlamlı bir organizasyon için kapılarını açtı.

Kemer Country Club Golf Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve Kaptanı Erdem Kıramer önderliğinde, 21 Ocak’ta henüz 56 yaşındayken aramızdan ayrılan, Türkiye’de golfün gelişmesine büyük emeği gecen Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Vehbi Koç Anma Turnuvası gerçekleşiyor. Bu anma turnuvasına resmi handikapı açık olan tüm golçüler katılabiliyor. Golfçülerin gösterdiği yoğun ilgi sebebiyle üç gün olarak gerçekleştirilen organizasyon; dün yetişkinler ve juniorların katılımıyla start aldı. Bugün ve yarın ise sadece yetişkinler turnuvada golf oynayacak. Her sene gelenekselleştirilerek daha ileriye taşınması hedeflenen bu anlamlı turnuvayı daha özel kılmak ve Mustafa V. Koç’u en güzel şekilde anmak için; yarın akşam “Mustafa V. Koç Anma Yemeği ve Ödül Töreni” düzenlenecek.

Mustafa V. Koç Anma Turnuvası’nın destekçileri arasında Jaguar Land Rover Türkiye Distribütörü Borusan Otomotiv de yer alıyor. Golf severler, Jaguar’ın ilk kez SUV segmentine girdiği, yüksek kullanımı ile spor otomobil genlerini hem tasarım hem de performansında hissettiren Yeni Jaguar F-PACE ile tanışacaklar. Tüm golf severlerin davetli olduğu Mustafa V. Koç Anma Turnuvası bugün-yarın saat 12:00’da başlayacak.

Haberin Devamı