Gazete Vatan Logo

Mustafa Kemal Kurt kimdir? (Survivor 2018)

Mustafa Kemal Kurt kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde merak konusu oldu. Survivor son bölümde adaya veda eden isim Mustafa Kemal Kurt oldu. İşte bu gelişme üzerine araştırılmaya başlanan Mustafa Kemal Kurt'un hayatına dair bilgileri haberimizde derledik.

Mustafa Kemal Kurt kimdir? (Survivor 2018)

Mustafa Kemal Kurt bu hafta Survivor'dan elenen isim oldu. Mustafa Kemal Kurt hakkındaki ayrıntılar da merak edilip gündemde sıkça araştırılmaya başlandı. İşte Mustafa Kemal Kurt kimdir? Sorusunun yanıtı...

MUSTAFA KEMAL KURT KİMDİR?

Mustafa Kemal Kurt Crossfit Antrenörüdür. Türkiye Milli Takımı Rugby oyuncusu ve kaptanıdır. Bulgaristan Avrupa Rugby Şampiyonası katılmıştır. Mustafa Kemal Rugby sporu ile ilgileniyor.

Rugby güç gerektiren bir spordur. 15 kişiden iki takım ve 40 dakikalık iki devre halinde oynanan oyunda oyuncu elindeki topu ileri pas vermeden kale çizgisinin arkasına geçirmeye çalışır. Hayatı başarılar ile dolu olan Mustafa Kemal Kurt çok güçlü bir oyuncudur. Ormanı doğayı ve ateş yakmayı çok seven biridir. Survivor 2018' de Gönüllüler takımına katılan yarışmacının nasıl bir performans sergileyeceği ise merak konusu oldu.